09 April 2009

2 Band Omputih


Haluya..
Cmner ngan life korg arini..
Ok tak??
Aku arini jap ok jap tak ok..
Pesal pe..
Pg2 da sket perut..
Potong stem tol mood saket pg2..

Pesal ek aku tepek gmbr 2 band tu..
Of course la aku mint lgu2 dorg..
Aku ni suke pd lagu sje..
Selalu yer la..
Pd penyanyi tu kekadang je..

Korg!!..
Aku takde idea nak stori tntg ape..
Jap ek..pas N3 ni aku wat research tntg idup aku ek..
Mesti korg rse cam mls nak bace kan klu N3 tak besh kan..
Ok2..nnti aku korek2 citer ek..
Don woli ma..aku kan suke share citer idup aku..
Walaupun ade gak org nyampah ngan citer aku..
Aku tak heran langsung ngan org camtu..
Tak mendatangkan faedah lgsung kat aku..
Malah aku tetap nak citer gak psl pape je..

...XOXOXOXOXO...

No comments: