13 April 2009

Gelojoh..

Korg..
Citer X-Men nak kuar lg..
Korg citer Harry Potter nak kuar lg..
Korg citer Bie ngan aku nak kuar lg..hahaha
Leh xayt camtu..
Tak kesah la..

Korg penah tgk tak Break Dance or Shuffle..
Of course la pnh tgk kan..
Cmni..
Kelmarin kat Mines..
Ade competition psl Dance ni..
So rmai la shuffler or break dancer dtg join..
Aku ni mmg semulajadi minat kat dance camtu..
Walaupun tak berapa nak reti dance..
Aku suke tgk style dance dorg..
Korg pnh tak tgk video clip Ciara ft Chamillionaire..
Lagu Get Up..OST Step Up..
Korg tgk la video clip tu..besh tau tgk Ciara dance..
Walaupun byk lg video clip dancer lain..
Get Up VC is one of my feveret la..

Back to story..
Aku ni punyala nak tgk dancer wat style dorg kat Mines tu..
Smpai aku kehilangan Bie..
Cmni..
Memula..Bie ckp nak g beli tiket wyg..
Aku lak ckp nak g tgk org dance..
Tp Bie tak bg..suh tggu dia je..
Aku kan degil thp melampau..
Nyorok2 pg tgk dancer..
Dorg wat kat 2nd floor..
Aku g naik 3rg floor coz lg clear..
Punya la pandai aku ni kan..

Setengah jam aku dok ralit tgk..
Da puas tgk..aku sedar Bie tak muncul2..
Da Bie kat 2nd floor..aku kat 3rd floor..
Kan aku pandai..
HP aku lak Bie pgang..bijak tol aku kan..
Dok la melilau cari kat TGV..
Alamak..takde..
Then cari la public phone..amik ko..
Terhegeh2 cari public phone..
Call Bie..dia ckp kat KFC..
Tau x..Bie tgh hadap ayam 2 ketul without me..
Aku da wat muncung itik kat situ gak..
Bie ckp..tula g la tgk dancer tu..
Smpai mkn pun tak igt..(kemuncungan aku da kurang da)
Tinggal seketul je ayam..tak kesah la..
Ktorg tak pnh order 2 set ayam..
Plg byk pun 3 ketul aym je..
Da msing2 kurus..(berat bdn Bie trun 2kg tau)
Air pun 1 je..tu pun medium or large..
Bukan jimat..tp tu mmg style ktorg..
Sharing mknan ni leh merapatkan lg hubungan tau..
French Fries pun 1 je..hahaha..
Ok..stop..

Korg rse aku ni gelojoh tak..
Tu sbnr yer soklan yer..hahah
Gelojoh sgt nak tgk dancer..
Smpai arahan Bie pun aku tak ikut..
Ni lom kwen ni..da kwen tak tau la..hehe
Bie pnh ckp..
Da kwen dia nak standby rotan..
Klu aku ingkar arahan dia..
Zasss..1 das rotan..
Smlm gak aku tnye Bie..
"Cinta ni melampau tak degil yer, Bie.."
"Mmg melampau pun..melampau sgt2"
"Smpai bile Bie leh tahan ek"
"Smpai bile2 la"
"Pesal lak,klu da tak tahan Bie nak watpe"
"Klu tak tahan..Bie...ngap je Cinta tu"
Full stop..
Sape yg Gelojoh..
Aku ke Bie..
Pk la sendiri ek..haha

...XOXOXOXOXO...

2 comments:

eiman@nurizan said...

hoh xmen dah kuar ler.. den dah download pun.. cuma tak tengok lagi jer..

mAr@ZiEy said...

ha..ala..nak movie tu!!!!OMG...nak tgk!!!!!!!!!