22 April 2009

Guane Sik..

Yup..sejak terjebak ke lembah blogger ni..
Cam da ketagih je kan..
Ketagihan melampau...hahahha
Ade yg bukak blog sje cr psl..
Ade yg bukak blog sje nak share cite..
Ade bukak blog sje wat bisnes..
Ade bukak blog sje cr kwn bru..
Aku bukak blog..asal yer la..[jap..igt balik...]

1st time bukak blog Jun 2008...{igt ko...}
Time tu bru 2 minggu keje kat Sapura..[yg ni tak pasti]
Sje suke2 sbnryer...tgk kengkwn skola sume ade blog..
Then cam besh lak..1st time bukak blog..naif sgt2...
Langsung tak tau pe gune blog ni...[cewah...cam skg da tau]

1st N3 psl life ntah pape..[leh diterima ke ni..hehe]
Then after 5 months..[tikam je ni..]
Berlaku konflik kecik kat opis..then stop jap..
Stop pun jap je..da ketagih beb..mne leh stop lelame..
Then on blik blog..URL maintain..tp N3 lelame takde da..[ni sedih ckt..entry besh2 lak tu]
So smpai skg still maintain...tp theme je tak maintain..hahha

Kengkawan blog mkin rmai..
Dedulu yer..takat kengkawan opis je..
Then kengkawan kolej ngan high skool je..
Psl kengkawan blog ni cmner aku leh rmai..
Memula cmni...meh nak stori...

Dulu kat opis heboh psl Sup Urat Ketin...[korg tau x]
Then aku search la kat Google..
Sekali kuar blog Chunk..
Then aku usha blog dia ni..rupe2 yer dia tggl Bangi...hahaha
Tp dia ni org Terengganu tau..jgn memain..[takde motif pape ok]
Then kat blog dia lak ade rmai kengkawan..
Sume kengkawan besh2 lak tu..
Start dr situ la..aku mula merapatkan diri ke lembah blog ni...
And..meramaikan mmber blogger ni..
Gitula citer yer..

Mmg takde keje ini org oooo[*dush dush dush...]
Korg aku ade bykkkkkkkkkkkkk keje....
Tp cam takde mood je nak wat..leh xcamtu..
Maryam darling...wake up ok...[sesi pujuk diri sndiri..]
Ttbe kan..SMS ringtone Pink Panther aku kedengaran..
Mulalah semangat kembali...
Semangat nak cari ringtone Inspektor Gadget lak...[wakakakak]
Moh kter lyn lgu Estrella meh...Besh oooo..

...XOXOXOXOXO...

No comments: