22 April 2009

Meh Sat..

Adooii...pepagi da ngeluh kan..
Org tua2 ckp..tak elok pg2 ngeluh..
Nnti rezeki tak mau datang kat kite..
Tp aku ni..pg2 tak la ngeluh..tp..
Aku kene wat 1 portal based on database..
Aku bukan reti sgt pkai coding yg bersangkut paut ngan database..

Tp bile aku dpt semangat..[cehh..semangat tu..]
Kengkawan aku suh aku stadi online je..
Tgk kat tutorial..lgpun dorg mmg stadi online..
Aiem TQ..{ 1st time sebut nama ko ni kat blog }
Puan Akmam..{ Lecture kolej aku dedulu..}
Ida..{ Kwn alam maya aku }
Ramai lg la..[ngade kn aku ni psl bnde kecik pun nk ngadu]

Tp skg masalah aku cmner nak design interface yer..
Parah gak ni..kene design ala2 korporat..
Kali ni aku takmo gatal mulut kuar idea2 gempak lg..[tkut merana lak nnti]
So arini aku da nekad..aku nak Xplore byk2 interface corporate style..
Then aku amik ckt2..nak wat konsep mix & match..leh x?

Then aku kene usha mne2 supplier yg jual Original Software..
Utk company aku beli khas utk aku..[cewah...bangga la ni*dush dush..]
Software pe..Tungguuuuu!!!!!
Nasib ade mmber aku keje company yg mmg supplier software..
TQ Sue@Ajen...hehe
Mudah-mudahan dpt la..takde la aku pindah randah PC org..
Tol x Mr Eiman...hehehe
Psl PC lak..aku kene wat report bru coz..
Bos lme aku ilangkan report lme..[*waaaaaa..Pak Chad nak kene piat ni..hehe]
Sorry Pak Chad..pape pun Pak Chad mmg cool..hahah

Ok la geng..arini aku maybe BZ ckt..[BZ ke..hehe]
Aku nak wat keje sungguh2..
Coz aku smlm dpt semangat baru..
Tgk citer Oprah Winfrey Show..haha..[hrp2 berkekalan la]
Pesal..selalu yer..jap je semangat tu ade..hhahaha

...XOXOXOXOXO...

No comments: