16 April 2009

New Day Begin

Ai..morning..
Camner arini..
Feel keje amacam..
Ok tak..
Aku yer feel keje arini..
Hurmm..cmner ek nak ckp..
Feel keje cam tak best je..
Tak tau pesal..
Actually da lme da..
Wat2 tak tau je..
Tp mkin lme mkin menjadi2 lak..
Ok stop tak leh nak xplain byk2..

Smlm aku g amik Terubuk Ikan Masin aku..
Haha..punya la mls nak g amik kat Datin Yati..
Datin ko..heheh
Da alang2 kuar ngan Bie smlm..
Terus singgah umh Puan Seri Yati..hihi
Skg Puan Seri jrg ade kat umh tau..
Sibuk dating ngan Tan Seri..hahah
Smlm time nak amik pun dia da nak kuar..
Maklumla org bru bercinta..
Bg la can kan dia..
Saat permulaan bercinta sume indah kan..
Bie bukan main seronok sakan smlm..
Terubuk Ikan Masin is one of his faveret tau..
TQ so much darling..lenkali blk Sarawak tu gtau tau..
Leh order byk2 ole2 dr Sarawak..hehe
No picca ok..aku mls nak snap..
Skg ni cam mls nak snap gmbr sume..
Adakah aku akn jd Anak Dara Pemalas..haha
Takde mkne yer..hehehe

Smlm aku dpt good news..
Abg Azua and Kak Izan dpt baby girl..
Wa..mkin bertambah la korum ktorg nnti..
Dulu time g mne2..
Si kecik Danish la yg jd mainan aku..
Skg da ade geng bru..hehe
Punya la pjg nama ank Abg Azua ngan Kak Izan..
Nama Danish pun da pjg..Ish Danish Darwishi bin Azua..
Korg tgk..nama anak pjg benor..
Nama bapa yer..alahai pendek tol..
Ni dpt baby girl..lg la pjg..
Iwana Darwisyah Aliah bin Azua..
Zaman skg ni mmg parents suke ltk nama pjg2 ek??
Dan2 tu gak aku tnye Bie..
"Bie nama anak kter nnti nak pjg ke pendek ek"
"Pendek je..pjg2 nnti terkeliat lidah nak nyebut"
Time tu si Bad ngan Anip da gelak sakan tgk ktorg..
Ktorg kan suke citer tntg masa depan..hahah
"Pojie ko ni mmg sesuai la dpt Maryam ni.."
"Pesal lak"
"Dua-dua byk cakap"
Ya mmg ktorg nyk ckp..

Besh kan dpt baby..
Dulu time adik2 aku baby lg..
Tak rse pape pun..ala dak kecik mne tau pape..
Skg da besar..naluri keIbuan mkin meyerlah..
2 thn lepas..aku pnh rse cam nak sgt2 dpt anak..
Means nak kwen cpt la..then dpt ank sndiri..
Siap pkse2 Bie suh kwen cpt...hahah..gile kan..
Mne tak yer..
Time tu..Abg Azua bru dpt Danish..
Family aku lak bru dpt Jotak..
Kwn aku bru dpt anak..
So sume keliling aku dpt baby..
Naluri keIbuan da mkin kuat tau..
Smpaikan aku pnh ckp kat Mama yg aku nak amik ank angkt..
Seronok tau tgk pembesaran budak kecik ni..
Aku tgk pembesaran Jotak since umo 3 hari untill now..
Jotak ni adalah anak angkat family aku..
Bg sesape yg tak tau tu..aku gtau siap2..
Tp family ktorg tak pnh anggap Jotak ni ank angkat..
Seronok sgt jge dia..walaupun tersgt penat..

Ya..sekasar2 aku ni..
Aku still ade naluri keIbuan tau..
Naluri pompuan..hehehe
Rmai ckp aku ni kasar,brutal..tp dorg tak knl aku..
Penuh ngan naluri keIbuan..heheh..
Gedik tak aku ni..Aku heran ape org nak ckp..
Blog aku..citer aku..AKU PUNYA SUKE LA..
Ok..back to normal..
Nak smbung keje ok..

...Takziah kt Dynas Mokhtar & Hafizy ats pemergian Emma Malissa...

...XOXOXOXOXO...

4 comments:

Anonymous said...

tukar template neh.. dah penah guna/edit template neh, kena edit skit kat coding dia kalau tak memang lari..

mAr@ZiEy said...

da tak larat da nak edit coding tu..last2 pkai tempalate je..hahah..da seminggu dok godek coding je..

Anonymous said...

den dah edit tapi ini je la hasilnya

http://khalisah2008.blogspot.com

hehe

-eiman-

mAr@ZiEy said...

Wow..Khalisah ade blog la..caya la budak zmn skg..kecik2 da ade blog..ehh silap..baby zmn skg..hehhe