01 April 2009

No Idea

Aku skg ketandusan idea la..
Da 2 ari aku dok design header utk new website..
Kelmarin aku da siap kan 1 header..
Tp aku tak suke tgk header tu..
Tak sesuai..tak lawa..tak elok..tak cun..
Tp aku da ketandusan idea ni..

Arini aku da start wat keje kat Dreamweaver..
Tp still tak de idea..
Aku tak suke la wat keje tp idea xde..
Nnti da siap mesti aku tak pueh ati..
Then mula la kene reject..
Bile da kene reject..da tentu aku meraung..
Aku tak suke la cmtu..

Aku nak tukar job leh..
Nak jd Project Manager..hehehe
Tp kan PM byk gak idea kene kuar...xmo la..
Keje ape ek..
Keje yg tak pyh nak design2 ni..
Keje yg dok ngarah je..
Klu jd bos nnti pyh..
Salah arah..lain lak jd..bos gak kne..heheh

...XOXOXOXO...

2 comments:

Anonymous said...

kawin duk umah je la tak yah design2. haha

-eiman-

mAr@ZiEy said...

kawen??
dlm proses ke arah itu..insyaAllah secepat mungkin ku akan naik pangkat..hahah
tp kan..dok umh pon kene design gak..yer la..interior design..haha..