15 April 2009

Old Skool


Korg minat tak dgn kete2 Old Skool..
Cam kete kat dlm gmbr tu..
Austin Mini Cooper S..
Thn bape aku tak sure..
Tp yg picca yg last tu klu tak slh..1968..
Ya picca atas ngan second tu..1973..
Tu pon klu tak slh la..
Aku bukan yer reti sgt kete lelame ni..

Tp yg wat aku minat ni..
Kete tu so cute and cool..
Walaupun zaman skg rmai pkai kete maju..
Kete Mini Cooper S..
Tp aku tetap minat kete Austin Mini Cooper S ni..
Bie pun minat..hehehe..(point utama tu..hihihih)

Actually cmni citer yer..
Smlm time ktorg OTW g dinner..
Ade 3 bijik kete Austin Mini Cooper S ni lalu..
Tp aku tak berapa cam warna ape..
Gelap ko..jln kat Bangi ni bukan sume ade lampu..
Then aku muncul keminatan melampau..ttbe kan..haha
"Bie minat tak kete Mr Bean tu"
"Minat la..kete tu lg power dr kete skg"
"Pesal lak..mkne yer lg power dr Subaru WRX STI ke?"
"Kete tu lg power la"
"Da tu..power ape ke bendenya"
"Ala nak terangkan pun pyh la,Cinta bkn yer phm pun"
"Hek eleh..Bie jom kter beli kete Mr Bean nak"
"Jom,then pas beli tukar enjin,modified interior.."
"Amboi selera tinggi,klu bru kwen leh la"
"Pesal lak"
"Da beranak pinak,anak nak sumbat mne"
"Ala anak sumbat dlm kete Papa la"
Tu sje sketsa KAMI dlm kete last nite..

Tp kan kete tu mmg idaman ktorg..
Klu dpt mesti ktorg jd bualan org kan..
Org2 Bota,Pekan Nenas,Batu Pahat la..
Ape kene mengena ngan 3 tmpt tu..
Hanya mereka yg tau shj yg phm..

Ha..ko tgk tak citer Graduan dlm Astro Ria..
Tak pun Mertua vs Menantu..
Kan dorg pkai kete Austin Mini Cooper S tu..
Cool kan..suke sgt that car..
Korg suke x..heheh

...XOXOXOXOXO...

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

memang kan cute je keta tu...

mAr@ZiEy said...

tu la..secute adik mirul kan..heheh

Fadhlah said...

nyampok sket yer...

pasal n3 zie tajuk Tutorial For Post Footer Image tu..

tak susah pon..mula2 mmg kena tambah border dulu...itu yang paling penting..klu tak tambah border tu...nnt kita nyer n3 tu takkan dibahagi-bahagikan dan dia akan hanya mewujudkan satu n3 sahaja dan boleh menyebabkan gambar kita tu jadi besar gila babas nyer..(ble rujuk my tutorial dlm blog)

bila dah siap tu...cara paling mudah...carik bahagian

/* Posts
-------------------------

bawah dia tu akan jumpa
.post (

hingga la
background : # 0 0 0 0 0 0 ;

pastu..bawah dari coding nie baru la ble copy paste zie nyer coding picture tu..
klu tak jadi gak..
awak carik .post-footer ( hingga banckground: # 9999999

awak try zie nyer code tu kat situ..
insyallah ble jadik..

klu kuar gambo kecik tu,makna ada harapan laGIK..awak adjust line-height: 1.4em; no 1.4 tu..awak besarkan lagi no nyer sampai kuar gambar...5 ker..6 ker...


jgn marah yer...sajer nak menolong..tgh free gila babas kat opis nie..hahahaha

mAr@ZiEy said...

da try da wat border..tp kan..tak sume ade border..then bile da letak border..text kat box tu akn jd gemok..kelakar lak tgk..hehe