13 April 2009

Pandai Komen Da Aku..

Haluya..
Yuuhuuu korang..
Camne weekend..
Aku yer weekend agak kelam kabut..
Meh nak stori..
Stori sekali harung je ek..

Sabtu..
Bgn awal gler..
kene g umh sedara aku..
Dia wat mkn2..
Cam biasa la kan..
Sabtu ari mengemas aku..
Kene la bgn awal..
Kul 6.30pg bgn..
Cam bgn nak g keje je..heheh
Bgn pas solat..no tdo2 lg..
Aku terus bsuh bju,kmas umh,mop umh,segala2 yer aku kemas..
Then siap trus g KL..
Sorg2..bwk kete ngan penuh berhemah tau..
Kete tak byk..mklumla pg Sabtu..
Punya la nak berhemah aku ni..
Sampaikan HP aku tertinggal..(*dush dush..tak suke situasi camtu)
Aku tersedar time nak gtau Bie yg aku da smpai umh sedara aku..
Terpaksa la pjm HP sedara aku..
Balik umh dlm kul 830 mlm..
No gmbr ok..
Aku tak bwk Camera or HP..(*dush dush..benci situasi tu)
Penat ya ampun..
Sesmpai umh tgk ade 15 miscall + 10 SMS..
2 miscall dr Sue @ Ajen..yg selebihnya dr Bie..
SMS..1 dr Sue @ Ajen..yg slebihnya dr Bie ngn MAXIS..
Sue..lenkali booking 1 ari awal tau klu nak dating ngan ur gurlzfrenz ni..

Ok..sempat ok tgk konsert AF..
Ni nak komen tntg konsert tu..
Walaupun aku bukan pengkritik hebat AF..
Tp aku berhak mengatakan pndapat aku..
So far..presentation dr Hafiz tetap ku salute..
Go Hafiz Go..(cop..aku bukan fan Hafiz..)
But persembahan plg suck is..Qhaud ft Heliza..
Don't know..either Qhaud or Heliza yg suck..
But dr pembacaan aku kat blog pengkritik tetap AF..
Pengkritik profesional la..
Sore Heliza yg sumbang + ditambahkan kesumbangan sore Qhaud..
Aku tak kesah peminat Heliza or Qhaud mrh..
Mmg da jelas and nyata kan..
Takat tu je dlu tntg AF..bosan dowh persembahan dorg..haha

ABPBH 08..
Syabas kat NABIL..
Yg aku musykil bile Nabil couple ngan Irma ni..
Adakah aku ketinggalan..
Siap peluk bagai..hurm..
But ni nak komen la..(waaa..kaki komen da skg aku ni)
Rambut Mawi suck!!!
Tak sesuai ko..
Ko bygkan rambut Mawi cam Farid Kamil..
Suck gler!!..(kejam yer aku skg..aku tak kesah la)
Jumlah undian Nabil ngan Mawi..beza separuh ko...
Nabil mmg berhak..
After Raja Lawak..
Dia pulun bpe byk filem..host..cite..ko mmg..Lu PK sendiri la ek..
Linda Jasmine bunting pelamin???..
Congrats..lgpun tema that nite..ibu mengandung..
Cop2..korg perasan tak muka Mummy Nora Danish..(bukan Mak Nora Danish ok)
Ala..time dia jd presenter..npe ek muka dia cam ala2 nyampah gitu..
Tp kan,aku ttp salute that Gorgeous Mummy Rayqal..(tol ke eja nama anak dia)
Udah la tu komen or kutuk tntg org..

Actually aku ade la dgr2 cite..
Bukan org cite kat aku..
Tp aku dgr dr perbualan org..(peka gler telinga aku ni..kdg2 je)
Then aku tau dr pandangan org kat aku..
Ade org pertikaikan hubungan aku ngan Bie..
Means..ade org tak suke tiap kali aku bercerita tntg relationship ktorg..
Pesal ek org tu nak pertikaikan ek..
Adakah dia jeles..
Sakit ati..
Susahkan idup dorg..
What the hell of this people..(maaf ayat agak keterlaluan)
Aku ngah mrh membara ni..jap ek..
>
>>
>>>
>>>>
>>>>>
>>>>>>
>>>>>>>
Ok..da cool da..
Aku tak kesah la pe korg nak ckp..
Korg tu yg penuh ngan perasaan negatif..
Biar negatif dr luaran..jgn dr dalaman..***tiada kene mengena ngan "org tu"
Ok..pas ni N3 tntg Aku & Bie lak..
Peduli ape aku..

...XOXOXOXOXOXO...

No comments: