28 April 2009

Permulaan Pemprosesan..

Morning..arini opis agak sunyi sepi ngan ketiadaan bos2 besar..
Sume g seminar..[bos aku da lme takde kat opis ni..hehe]
Walaupun bos besar takde..keje tetap kene wat ma..
Sambil2 wat keje smpat update blog ek..
Nak wat cmner da ketagih ma...

Smlm Bie call..gtau this weekend dia nak blik Bota..
Nak uruskan segala dokumen yg kene lampirkan time submit borang nikah..
Cpt sgt ke??..bg aku tak la cpt..coz Bie jrg dpt blik Bota..
Da alang2 balik kan..so settlekan pe yg termampu..
Aku pun mintak Bie confirmkan tarikh sebenar utk senangkan urusan..
Lgpun Mak lom dpt lg surat mgatakan dia dpt g haji this year..
Klu tak dpt surt lg..maka yer..sblm raya aji ktorg da langsung..
If dpt pg haji..after raya haji la gamak yer..
Mama ckp lebih afdal klu Mak pg Haji dulu..leh doakan kebahagian ktorg nnti..

Then Bie ckp weekend ni ktorg ade cuti 3 ari..
So dia suggest kat aku g holiday ke Pangkor Island..
Pesal Pangkor Island..haha..coz dekat ngan Bota..
30 minit je Bota ke Jeti Lumut tu..
So pg ngan Bie ari Jumaat tu..dok relax2 dulu kat umh Bie..
Then g Jeti Lumut terus berlayar naik feri ke Teluk Nipah..
Aku tdo sne sesorg..ni yg tak besh ni..
Bie da tentu balik Bota kan..tak kan la nak tdo kat Pangkor kot..
Nnti pe lak Mak pk..asyik dok kepit ngan aku je nnti..
Bie suh ajk Ijan sekali..takde la aku tdo sorg2..
Tu salah satu bnde yg dlm listing aku cuti nnti..
Lom ade keputusan lg..kene tnye Mama Papa dlu..
Klu dorg bg green light..trus aku pecut..
So geng2 blogger..sesape nak join aku g holiday kat Pangkor moh la kter pg..
Tp aku tak sure la lg kan..

Alamak..klu aku g holiday nnti..aku kekurangan 1 bnde la..
Camera digital aku takde..addoooiii..
Ijai pjm camera aku Jumaat ni smpai Ahad..ayoooo...
Klu aku ajk Ijan da tentu dia ajk best frenz dia Zura..hahah
Tu aku takde hal la..jnji camera digital ade..hahah

Ok la..nak survey rate hotel ngan chalet yg ado kat Pangkor Island..hehe
So doakan cuti ni aku bergembira hendak yer..hehe
Arini aku nekad nak wat keje smpai abis..
Keje mkin lama pending ni..
Memula ade 1 keje..then dtg keje lain..
So cam separuh2 je keje aku wat tu..
Benci toll.....

...XOXOXOXOXO...

2 comments:

[ LADYKiKi] said...

ooo besttt.. nak itotttt g cuti lahhh

mAr@ZiEy said...

meh la kter g holiday sesame orait..hehe