28 April 2009

Pizza Hut..

Lunch time mmg aku jrg mkn..tp arini..aku mkn gak akhirnya..
Lunch aku mkn Pizza Hut!!!!..
Sume gara2 aku ok....[gadis pengoda ok aku ni...hahha..GELI siot]

Cmni citer yer..
Memandangkan arini big bos takde..so anak2 bos bersuka ria la..[bos jgn mrh ok..]
Cik Rahman bg suggestion suh order mcD..ala delivery je..tp
Takde respon lgsung..so cam tak jd la..
Then time lunch..si Zura ajk lunch kat kantin..cam biasa la aku tak mo..[mls nak trun maaa..]
Then aku ttbe nak goda si Faris...[ayt baik tau aku goda]
Jap..igt balik ayt godaan aku tu..
"Faris belanja la aku.."..[ngan penuh godaan ok..hahahah]
Tak la lme sgt aku pujuk...then Faris balas..
"Order la pape..aku bayar"....[godaan aku berhasil ko...hahaha]
Terus aku jerit kat Kak Yat..[mengelupur ktorg pk nak order pe..hahah]

So inilah hasil godaan aku td...
3 set Pizza Hut..Beef,Tuna,Seafood...[klu aku tak silap la]
So bg org2 yg takde kat opis td..jgn jeles ok..

+ Actually set Hawaiian da abis..tp yg bersos tu Hawaiian la..hehe +
Kak Yat yer tumpang se tangan..

+ Set Beef..alamak tggl 1..nak rembat tp pk org lain gak ni..+

+ Set Tuna..yg kurang mndapat sambutan org ramai +

+ Agak2 korg yg mne Faris..+
Tak kan Faris yg pkai tdung biru yg duduk ala2 taiko tu...

Faris aka Jejaka Sepi...why Sepi..
Dia ni pendiam tau..jrg gler nak dengar suara dia..
Tp tak tau la klu dia simpan wat time nak nikah tu nnti..[cop..aku tak sure dia de awek ke x]
So ade can la kat sesape yg agak2 berkenan ngan Faris..
Leh dia blnje korg Pizza Hut byk2...
"U order je..biar I yg bayar.."...[hahaha..kan best korg dpt ayt cmtu nnti]
Joking je ok Faris...hahahah

TQ FARIS...WAT AKU MKIN NAK GODA KO LG PASNI..HAHAH

...XOXOXOXOXO...

No comments: