07 April 2009

Promote

::Tukang Promote::


Hallluuu..
Da berhabuk ini blog..
Jap ek..nak kemas jap blog ni..
Nak ilangkan habuk yg dok melekat kat blog ni..

Ok..memandangkan aku da terminate broadband aku..
So aku takleh update blog kat umh..
Stremyx tak psg2 lg..
Takde masa lerh..
Aku ade citer tntg maxis broadband tu..
Tp biarkan je la..
Aku da mls nak igt lg..
Wat saket jiwa raga je..

Ok..ni citer last Friday aritu..
Pas keje aku g dating ngan Bie..
Punya la meroyan kan aku ni..
Tak menyempat tol..pas keje trus g dating..
Ktorg g Pasar Tani Mega Putrajaya..
Actually aku da lme tau ade Pasar Tani Mega kat situ..
Tp tak pnh pg pun..hehe..

So Bie plan nak round2 kat P.T.M tu..
Smbil2 cuci2 mata jap..
Macam2 ade..da macam Pasar Tani Mega kat Shah Alam tu..
Ala yg Mr Eiman selalu pg tu..hikhikhik..
Nak di katekan cam downtown pun leh gak..
Tp siang2 ari lak berniaga yer..heheh..
Ape yg korg nak..sume ade..umh,kete,makanan,baju,kasut..sume ade..

Topik utama lak..
Cam biasa la ktorg lepak jap kat ZEK ZACK Roti John..
Pesal aku promote ZEK ZACK..
Actually..dorg tu kengkawan Bie + Dak umah Bie + Sedara Bie..
Aku nak gak tlg dorg kan..
Pe yg ade kene mgena ngan Bie..da tentu ade kene mgena ngan aku kan..

Dorg yer Roti John mmg sedap..
Dak opis pun da rse..
Sedara mara aku pun rase..
So far takde pape komplen yg negatif..
Harga berpatutan..
Sume ditanggung HALAL...
Ade resepi istimewa lg..
Black Pepper Roti John..harga sme tau..

So pada mereka yg tinggal area Bangi or Kajang or Kg Pandan..
Moh la serbu ini tempat..
Klu ari Isnin..kat Pasar Tani Kg Pandan..
Klu ari Selasa..kat pasar malam Sek 1..sebelah org jual jagung..
Klu ari Rabu..kat pasar malam Sek 4..berhadapan ngan Cakoi..
Ari Khamis..kat Pasar Tani Kg Pandan lg..
Ari Jumaat ade 2 tempat..kat Sek 4 ngan Putrajaya..
Ari Sabtu..kat pasar malam Sek 1..sebelah org jual buahan..
Ari Ahad..OFF DAY la..

So moh la kter serbu dorg yer Roti John..
Klu bernasib baik..ade la jumpe dak paling tinggi + besar bdn yer..
Ha..tu la adik aku..Afi..
Dia tak tentu niaga mne skg..
Dorg pkai rotation tau..hehehe..kire sistematik ckt..
Nak diskaun..pandai2 la korg ayat budak2 tu..
Sume bujang lg..heheh..selalu yer yg gadis cun je dpt..
Yg lelaki klu MERENG..dorg bg half price..hahahah

...XOXOXOXOXOXO...

No comments: