03 April 2009

Seronok Sakan!!

Hehehe..
Pagi2 da seronok sakan kan..
Yerla tak sabar nak stori kat korg..
Mlm td Bie smpai umh..
Dia kan balik Bota without me..hukhukhuk..
Smpai kul 930pm kot..(tak tgk jam lorh)

Jejak je kaki kat umh tu..
Bie anta SMS kat aku..
"Cinta, Bie da smpai umh"
Cinta????.....(time ni cam blur jap)
"Bie, sape Cinta tu, jgn main gile ngan arimau bandar ni"
"La..main gile ape..Cinta tu Hon la.."
"Tipu tak caye, ckp pat spe sblm Hon ngamuk 1 Bangi"..(konon2 je tu)
"Btul la Hon, mulai skg Bie pggil Hon Cinta ok"
Terkedu ttbe smbil tersengih cam kambing..
Ttbe Mama kacau daun..
"Ko npe kak,tersengih sorg2 cam org gile"..
"Takde pape, Pojie ni ha bg SMS"
"Pojie da smpai Bangi ke lom tu"
"Da..bru je sampai umh"
Mama da geleng2 kepala..(pening tgk perangai SEWEL aku)

So mulai skg aku adala CINTA..
Seronok lak..tp kekadang aku pnh gak pggil Bie, ATIKU..
Dedulu la..tp..
Since bebudak umh Bie da kecoh yg aku pggil Bie..
So dorg skg pun pggil Bie pun Bie..(if aku ade la time tu)
"Ko nak cari Bie ko ke.."..(camtu ar ayt dia)
Klu la dorg dgr Bie pggil aku Cinta..
Sah2 dorg gelak gler kan..
Tp aku peduli ape..aku tunang Bie..sukati Bie la..hikhikhik..

So far sepanjang 6 thn bercintan cintun..
Da bpe ek panggilan ktorg pakai..
1st..Saya Awak je..
2nd..I You je..
3rd..Baby Ayang je..(ni jap je coz Bie tak suke aku pggil Baby)
4th..Bie Hon je..
5th..Bie Cinta lak..
6th..Cinta Abg kot..(kelakar tak..heheh) <<-- pas kwen kot pkai

Mesti korg ckp aku POYO kan..
Tak kesah la POYO ke ngade2 ke gedik ke..
Bukan ngan korg pun..
Ngan tunang aku sndiri je..
Aku tau korg jeles..
Nak pggil camtu tp segan kan..heheh
Klu segan tak yh la couple..hahaha (statement berani)
Yg aku tau aku mmg SEWEL..
So SEWEL aku la yg wat Bie mkin sayang & cintakan CINTA dia ni..

...XOXOXOXOXO...

2 comments:

masviona said...

ahaksss....
klu dia nak pnggil CINTA nape tak tukar panggil dia RANGGA jer...hiksss

mAr@ZiEy said...

a'ah kan..
akan ku cuba panggil RANGGA..hehe
TQ