08 April 2009

Suddenly..

Suddenly..
Tiba-tiba..
Pagi ni aku agak BLUR..
Pesal pe..
Pasal smlm la..
Tak yah la aku citer..
Wat semak kepala pemikiran lak nnti..

Ok..
Nak stori tntg ape ek today..
Ha..psl gmbr ats tu kan..
Actually tu gmbr aku time kat kolej..
Sememeh kan..
Ala..bebudak lagi..
Skg pun budak lg..tp sememeh tu da tukar jd SEWEL..

Gmbr tu di snap oleh mmber aku Ain..
Semester bpe aku tak igt da..
Klas ape aku pun tak igt da..
Tp kan..aku mmg ttbe teringat zaman kolej lak..
Zaman kolej plg sempoi di dunia..
Adakah aku merepek atau ianya kenyataan..
Whatever..jnji warga Multimedia Academy tau..

Pas abis stadi..
Aku still lg contact ngn bebudak kolej aku..
Ade yg da keje..ade yg stadi lg..ade yg dok melangut..ade yg jd artis..
Rezeki masing2 kan..
Macam-macam hal time kat kolej dulu..
Bile ek korg nak wat reunion utk bebudak batch aku ni..

Spe ek bebudak batch aku..
Sue..dia ni ade blog tp tak aktif so aku pun lupe pe URL yer..
Pas abis kolej Sue terbang ke New Zealand..
Terus smbung stadi and terus ke final semester..
Kire 10 bulan je idup kat NZ..(if I'm not mistaken)
Balik Malaya last year..
Kire agak rapat gak ngan aku..
Everything we share together..
Skg dia da keje kat Damansara Perdana as Designer..
Company ape ek..ala..lupe lak..
Kejam yer kwn ko ni Sue..hehe..I'm Sorry..

Then Ain..
Dia skg tgh stadi lg kat MMU..
Amik Degree..
Org Kluang Johor..
Grouping presentation ktorg selalu together..
Dia ni agak kreatif..
Pape design dia mmg selalu dpt pujian
Pujian dr Lecture yg plg garang kat kolej dlu..hahah
Cik Norita Adnan..ampun cik Norita, hahaha

Then Zoob..
Wa..nama glamer tu..
Actually nama dia Zubaidah..tp lecture garang pggil dia Zoob..
Smpai skg melekat..kenangan tu beb..
Dia ni tetap batch aku walaupun dia kene repeat semester..
Agak happy go lucky..agak kelam kabut..
Besh kenekan dia..tp agak sensitif beb..
Aku da lme tak dgr kabo dia ni..
Dgr citer da keje kat Gombak..
Org Kuala Lipis Pahang..

Then spe lg ek..
Kali ni aku bg nama je la ek..
Nak citer pjg2 tkut korg bosan lak..
Moses, Akim, Bob, Pdot, Eddy, Xizi, Razi, Wan, Akie..
Rmai lg la..tak igt pun..
Ramai ke dak batch aku tu..teeettt..
Mos ngan Pdot da keje..sorg kat Sentul..sorg kat Cheras
Akim ngan Bob stadi kat UniKL kat KL la..
Eddy, Xizi, Razi da keje..Johor, Selangor, Sarawak..
Wan da keje kot..
Ntah dak tu..byk sgt citer..
Last chat ngan dia..
CNY aritu kot..
Try call HP dia kuar calleringtone DiBius Cinta
Tp bile dgr calleringtone tu..trus letak..
Yer la..si Wan ni ala2 dak rempitan yg rock gak..
Tp calleringtone diBius Cinta cam pelik lak..
Akie lak stadi lg kat USM..
Yg lain2 yg aku tak igt nama yer tu mntak ampun yer..
Korg yer kedudukan pun aku tak berapa nak kenal pasti..
M.I.A lor korg tu..  

...XOXOXOXOXOXO...

1 comment:

moses said...

aku selalu aje jumpa akim bob n pidot. yang lain idak ler..haha.ko perciter kerja?