24 April 2009

Suke Tol Aku

Ttbe kan pepagi da suke..
Arini aku belajar bnde bru dr my faveret bos..
I Like my bos tau..[cop..takde motif pape ok]
Aku belajar bnde yg mmg akn jd faveret aku pasni..
Pe bende yer..ade la..
So takde la aku pening sgt pasni..

Cam best lak jd beginner programmer kan..
Pesal beginner...ya..aku ngaku aku still beginner..
Aku tak terer bab2 programmer ni sgt..stakat cikai2 leh la..
Cam dak Xuhir ckp dulu kat aku..
Pompuan ni more to design..Lelaki more to programming..
Programmer mmg 1 bnde yg terlebih mncabar minda dan fizikal..[leh di terima ke]
Dulu time kolej sume bab2 programming tolak kat aku..
Pesal aku suke godek2 bnde..klu bab design je aku surrender..
Aku dulu bab design lemah giler..xtau pesal..
So da keje ni..design ngan programming sume kene wat..
Tp keje aku ni balance la..

Ok..aku nak gtau sumthing ni..
Pasni klu ade N3 yg cam tak lawa je kan..
Tu bermakne aku update dr myHP tau..
Tp aku akan edit la pastu..heheh..
Sje je nak menCapub jap..hehe
Whatever...hahahah

Ok la geng..aku nak smbung wat keje..
Jap lg ade 5'S Activity..
Then ptg ni lak aku ade meeting kat AASSB..
Psl ERP Logistics..
Aku akan try update klu sempat la..
Maklumla zaman kecanggihan melampau ni..hahah..

Jgn lupe 5 Mei 2009 ni..
Hari Ibu Sedunia..
I Love My MAMA Very Much...
Mama...I Love U..
Skg aku ade 2 org Ibu..
Mama ngan Emak...heheh..
Nak jd menantu kesayangan kene la bodek mak mentua ckt...[hikhikhikhik]

...XOXOXOXOXO...

2 comments:

IeDa said...

o5/o5...my dotter besday also...

mAr@ZiEy said...

yer ke..leh celebrate sekali tu..heheh..hari ibu dan anak...so sweeettt..