21 April 2009

Takdo Gapo eh..

Sekian lama yer aku tinggalkan ini blog..[3 ari tu..hehe]..
Ari Jumaat aritu, kat opis ade sesi 5'S..
Korg tau ke 5'S tu ape..
5'S means...
SEIRI{tidiness}, SEITO {orderliness}, SEIS {cleanliness}, SEIKETS {standardization}, SHITSUKE{discipline}
Ni sume falsafah org2 Jepun tau..tu psl sebutan Japanese style..
Seantero dunia da tau camne style keje org2 Jepun..
Style dorg mmg tip and top..tip top..ehehe
So kat opis ni ikut la style dorg tu..walaupun msih peringkat beginner..
Aku blik agak lewat gak la..dlm kul 6.45ptg kot..
Dok kemas brg2 bos aku..mklumla bos..kene la ank buah kemaskan..
Abis je keje..call my fiance..ajk mkn lorh..[lapo gler tau]
So dia ckp mlm bru dia jemput amik kat umh..
Cm biasa la..tmpt mkn pun kat tmpt biasa..nothing special..
Penat gler ko..mklumla..pompuan kan..
Bile tibe ari yer..mmg terlalu penat..

Aku ni klu penat sgt..sush nak tido..
So mlm tu aku tdo kul 2pg..
Aku watpe ek..???
Main game la..pe lg..
Nak tgk TV cam tak besh je..hehe
Smpai 2pg dok ralit main game..
Ok..N3 psni aku citer skali arung ok psl weekend aku..
Aku nak g cr picca jap utk Corporate Presentation ni..hehe

...XOXOXOXOXOXO...

No comments: