18 May 2009

Amacam..Awesome or Not?...

Hellooo...sori..aku da lme tak update blog..huhu..BZ lorh..
Arini pun teramat BZ..cam da berkecai da kepala otak..
Nasib ade bos plg sporting and cool...
Skg break time..leh la update jap..
Mcm2 aku nak citer..
Tp aku citer tntg ari Sabtu yer projek..

+ Wajib berposing ngan Baju Gaun Pengantin..+

Ari Sabtu aku ade projek tranformasi kan muka aku ni ha...
Mklumla nak kwen harus la di tranformkan dulu...[poyo tol ayat..haha]
Aku amik trial make up pengantin ngan one of my frenz kat opis ni..
Free je dik oii...
Aku kan tak pnh nak bermake up muka wajah ku ini..
Ttbe nak di make up..haruslah berdebar2..
Habis muka ku jd lain..da la Papa ade kat umh..
Mau terkejut Papa tgk anak dara dia berlainan wajah..

+ Model Pengantin New Y2K +

Aku tak mau citer byk2..
Lgpun aku puas ati ngan servis yg dia bg..
Aku pun skg tgh bergiat utk buatkan 1 blog khas utk make up artist aku tu..
So nnti aku kwen dpt la special price..heheheh...[harus bantu membantu gitu..]
Cadang yer arini nak wat 1 Sticky Moce utk make up artist tu..
Tp arini betul2 Bz terlampau..so lain hari akan ku buat..
Jgn riso yer make up artist..akan ku tunaikan jnji ku padamu...[cewahhh..ayat..]

+ Snap jgn tak snap..dlm bilk khas..penuh ngan pakaian pengantin..+

Aku betul2 teruja thp gaban..
Cam semangat nak kwen berkobar2 lak..
Trus anta MMS ngan Bie...
"Cinta anta gmbr sape tu."...[tunang sndiri pun tak kenal..hehe]
Bile 3G..bru dia cam suara..heheheh..
Ade promotion tau..tp nntia aku citer..arini BZ wok...

+ Model antarabangsa...Cute gler ini budak..aku suke mata dia..+

...XOXOXOXOXOXO...

6 comments:

baby at|ey said...

cantik gile! =)

mAr@ZiEy said...

TQ darling....

farah-shoppie said...

woooooooooooow! meletop gitu!! i loike!!! jgn lupe nak myn nak sponsor shawl nikah nanti..hehe

mAr@ZiEy said...

Orait...
Yeye...ade org sponsor selendang nikah...suke sgt2..

kawan lama said...

cantik.....awak memang cantik....alangkah cantik lagi kalau awak tak mendedahkan kecantikan awak melainkan kepada suami sahaja

Just wondering, blog nie open to public ke.....

mAr@ZiEy said...

TQ kwn lama ats khidmat nasihat itu..

Yup blog ini open air..hehe