06 May 2009

Cian Dia..

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

Ok kengkawan mari kite mulakan segala citer ngan Bismillah ok..
Pastu leh la say morning to everybody...heheh
Camner ngan life korg arini..ok x???..[caring yer aku..heheh]
Aku arini 50-50...pesal camtu..meh aku nak citer..

Kelmarin aku abis keje agak lmbt ckt la..keje kan byk kan..[lwt ke..hurm..??]
So SMS Bie..ajk dia g pasar malam..aku nak tapaw roti john..
Hajat aku nak bwk g opis da 2 kali tergendala..sume gara2 adik aku..
Tiap kali aku g amik roti john kat dia..mesti aku akn amik 2..[klu 1 mne ckup beb..]
So simpan la dlm kat dapur...esok pagi yer tgk tgl 1 je..lg 1 adik aku da baham..
Membebel aku..dia yg jual roti john..dia gak yg lahap..cam tak puas2 je mkn..
Cian org2 kat opis tak dpt mkn..[da kuar topik ni...heheh]
Ok..Bie kan tak keje coz mls kot..nth..hehhe
Amik Bie kat umh..lgpun dkt ngan opis..so terus je amik dia..
Sesampai je kat umh tgk Bie still lemah semacam..gara2 urutan dlm utn kot..
Bie ckp org tu urut smpai urat pun bengkak..[serius..mmg lebam2 bdn Bie..kat urat2 pun sme]

Aku tak la round sgt kat pasar mlm kelmarin..
Yerla Bie cam tak larat kan...aku da ckp klu tak larat cancel je..
Tp Bie nak pg gak..dia nak beli madu..
1 round cari tak jumpe..cian Bie..aku leh lupe nak amik roti john kat adik aku
So SMS je dia..suh bwk balik 2 bungkus..tp...
Dia g bwk 1 bungkus je..camner nak bwk g opis..mne ckup 1..
On da way balik..Bie suh cari Kelapa Muda..badan dia cam nak demam balik..
Alahai..lemah tol aku klu Bie sakit..serius..mmg lemah..

Skg ni mmg musim demam kan..Papa Mama Jotak Ecah pun bru je baik demam..
Skg Bie lak..adoooiii...
Bru je dpt SMS dr Bie..dia still tak keje lg coz kepala dia saket + DEMAM..
Adoiii...mlm ni wajib bwk Bie g Hospital Pakar ni..
Ok la geng..nak wat proposal la..aku tgh bertungkus lumus nak cari brg baru..
Keperluan wajib aku kat opis..
1 new desktop..and 1 set new software Adobe CS4..
SGM sudah setuju..so tggl approval dr new CEO je..hehe..[lom sign lg..just ckp mulut je dlu]
Tp insyaAllah akan diterima..mudah-mudahan...haha

...XOXOXOXOXOXO...

2 comments:

Anonymous said...

patut la den tgk tadi ada proposal paper kat printer.. bila nak dapat pc baru tuh?

-eiman-

mAr@ZiEy said...

on da way..insyaAllah secepat mungkin...sekali dtg ngan software..ade mmber yg jual software original x..hehe