11 May 2009

Corat Coret

Smlm gak aku g potong rambut aku..
Da naik rimas da rambut pjg..[selama 23 thn..bru 2x rmbut pjg..]
Style rmbut aku skg mmg cool...
Ala2 rmbut Rihanna gitu..
Bie pun suke..siap ckp lg..
"Cun la rambut Cinta,lenkali wat style cmni je la.."

Tak lme lg aku akan dpt anak buah baru..
Anak buah Bie,ank buah aku..
Oooo...lupe..Bie belikan adiah utk Mama ngan Emak..
Bie belikan perfume tau..2 set yg same..
Da pos da pun..tak sempat nak snap gmbr..
Suke gler aku coz jimat duit aku...[kejam tol tunang Bie ni..hehe]

Smlm aku tnye soklan cepu mas kat my lovely fiance..
"Bie mrh tak klu ade org lain kutuk2 Cinta"..
"Nak mrh watpe..dorg bukan yer kenal Cinta cmner Bie kenal Cinta"
"Dorg tu takde keje lain la tu..nak cari pasal ngan Cinta la tu,ignore je org cmtu,dorg Sengal"
Sengal..da lme aku tak dgr dr mulut Bie
"Pe Bie rse klu ade org lain ckp body Cinta tak mantop"
"Biar la tak mantop,pas kwen Bie mantopkan.."[ooppsss...jawapan luar fikiran ku..haha]

Arini aku mula wat keje2 yg betul2 mencabar..
Aku kene jge database PHP...[lemah aku..]
Mlm ni nak dinner ngan Bie lg..hahaha..[sengsara Bie aku..hehe]

...XOXOXOXOXO...

2 comments:

masviona said...

betul kata bie cinta tuh....hiksss
duliks kan kata org tuh semua yg penting kita jaga diri kita n wat benda2 yg betul...xde nak nyakitkan hati org tak kacau org...lantak lah org tuh...yg penting kita happy...hiksss

xoxo dr mv...kuang3x

mAr@ZiEy said...

ya betul masviona...
TQ masviona...

kiter idup bukan mesti happy je..hehe

syg masviona..XOXOXOXOXO...hehe