14 May 2009

Da OK

TMNET tak muncul..akhirnya dgn kepandaian bos akhirnya settle sume..
Network prob di sebabkan petir semalam..
Abis sume lain yg ade pkai line TMNET prob..
So org2 TMNET takleh dtg opis coz staff tak ckup nak dtg..
Hampeh tol TMNET..[oppsss..sori TMNET..]

Ish...mcm2 aku nak citer ni..nak tau tak??...
Peduli ape aku klu korg tak mau tau..
Biasa la org dengki ngan citer aku mmg tak nak amik tau..[ayat kontroversi..]
Akhirnya aku berjaya pujuk Papa...[ala...psl umh la..]
Tp ngan syarat lorh...[lemah tau ngan syarat2 Papa..]
Ape syarat2 yer..no..no..no..takleh gtau tau..[rahsia kerajaan Shairazi..]
So tonite harus di bincangkan bersama tunangan gue..
Samada dia setuju atau tidak..

Korg pnh kenal tak x-gf Ayah or Papa korg..
Tu pun klu Ayah or Papa korg ade x-gf la sblm jumpe ur mom..
Korg rse pelik tak if aku ckp..
Family aku rapat ngan family x-gf Papa..[heran tak...btul tak tipu..]
Even aku time kecik2..x-gf Papa pnh jge aku..
Aunty Bam...bukan sbb dia BamBam ek...tp tu nama yg Papa gtau..
Tak nak lah tnye pesal pggil Bam..husband dia Army..skg tggl kat Balok Kuantan..
Family dia wat bisnes kat Kuantan..jual Yong Tau Foo Singapura..[sedap tau..serius tak tipu]
Pesal ek aku ttbe  citer psl Aunty Bam..
Actually anak dia yg dulu yer Papa nak kenenkan ngan aku da nak kwen..
Selamat aku...[kejam tau klu kenenkan ngan stranger..]
Aku doakan Izam bahagia ngan pasangan yer..

Ni ade stori tntg one of my frenzy frenz..
Dia dlu opismate aku..girlz tau
Last month ade gtau aku dia akan berkahwin end of this month..[congrats babe..]
Yg tak besh yer..one of my opismate gak..boyz tau..
Bile dia tau my gurlz nak kwen trus resign..24H notice tu..
Coz dia ade hati ngan my gurlz..[keciwa gler la tu..]
My gurlz ngan my boyz mmg rpt..cam belangkas
Dedulu my gurlz mmg da clash ngan future husband dia time keje kat opis tu..
Tp bkl mak mentua dia nak gak my gurlz tu jd menantu..so kwen la dorg..
Yg dulu yer dorg clash akhirnya bakal kwen gak..[alhamdulillah..jodoh kan]
Tp yg tak syok yer..my boyz la..[luka lara dlm ati tu...]
Actually my boyz tu da lme ade ati jntung sume kat my gurlz..tp tak terluah je..
Bile je dpt tau..hancuss berkecai sume..
Spe yg nak ubat luka lara ati my boyz leh la tlg dia..
Ensem,baik,beriman,berpendidikan,berharta,mmg talented la my boyz tu..
Tp aku ni tak suke kenenkan org ngan kwn sndiri..
Nak couple carilah sndiri..nak org bantu cam desperate sgt lak..
Thats my opinion..sejak azali..

Ok la nak wat comparison price..
Bos nak aku beli bln ni gak brg2 kesayangan ku tu...
Aku skg da jatuh ati ngan Jason Mraz la..[lembab tol aku suke mamat tu...]
Suke lgu U & I Both...khusyuk lyn lgu tu..
Chiow...

...XOXOXOXOXO...

No comments: