22 May 2009

D'Zarifah Anggun

STICKY MODE.....
* N3 bru di bwh ek..N3 ni selama 4 ari je tau berada di atas..*

D'Zarifah Anggun..
Ha...kat situ la aku wat trial make up..
Da rmai tnye aku wat trial make up kat ne..so meh aku stori..

Ade 4 Pakej Perkahwinan..
1 - Pakej Aleya
2 - Pakej Hanis
3 - Pakej Balqis
4 - Pakej Batrisya

Sume harga berpatutan sgt2..puas ati gler..
Tak kan dpt yer harga yg di bagi tu kat tempat lain..
Cayolah ckp den ni ha...
Complete pakej tau..takde demand2 ok...
Nak tau harga pakej yer..try la contact empunya Bridal ini ok..
01Dua - 2Empat42Lapan7Seven..
"Hello,ini D'Zarifah Anggun ke.."...[ayat permulaan ok..hehhe]


Bukan takat pakej Perkahwinan je dia wat..
Pakej utk pertunangan gak dia wat..
Sesape yg nak tunang tu..leh la try..
Bukan takat make up je dia wat..mcm2 ade..
This year ade promosi xclusive tau..
Nak tau pe yg xclusive yer..try la contact empunya Bridal tu..
Serius mmg xclusive..takde kat tmpt lain..

D'Zarifah Anggun wat gak bnde lain..
1 - Interior design utk bilik pengantin..
2 - Pintu Gerbang..[moden style tau..cun...]
3 - Gubahan Hantaran..
4 - Rawatan Kecantikan..[facial sblm kwen pun ade..]
5 - Photographer..

Aku dlm proses nak wat blog khas utk D'Zarifah Anggun ni..
Klu da siap sume..aku tepek la kat blog aku ni ok..
Barangsiapa yg berminat..leh la contact empunya Bridal ni tau..
Puas ati ko..no complaint2..

01Dua - 2Empat42Lapan7Seven..
D'Zarifah Anggun

...XOXOXOXOXO...

4 comments:

Anonymous said...

perrgghh dasat siot kawin pakai seksi2 camtu.. masyaAllah.. huhu

-eiman-

mAr@ZiEy said...

bru awesome...heheh

.ArianiAizat. said...

ehh eh morziey mmg de bukak butik penganti ke?wahhh!!hebat =))

mAr@ZiEy said...

takla nani..just tlg kwn je..promote dia yer bisnes..mne tau dia sponsor time sy kwen..hehe