27 May 2009

Fening Lagi..

Olllaaaa....
Kelmarin pas blik keje..aku pun bersiap menuju ke kereta..
Kelmarin kan ade pemandu yg tak bertimbang budi..
Yang wat aku parking kat area tak besh..[tak suke!!!...]
Then cam biasa la lps start enjin..on radio...
Tang tu aku da menyirap..aku yer radio on off je dgn sendiri yer..
Masak aku radio rosak..pemanduan aku mesti tak lancar..
Ya..aku takleh drive without radio..[bagaikan berjalan tnpa kasut..camtu la..]

Terus call Bie..menjerit sekuat ati..
"Bie,radio kete rosak..camner nak drive..waaa"..[gedik tak...haha]
Bie ckp mlm ni jumpe...bru lega..[da 5 ari tak jumpe..hehe]
On da way nak msuk simpang ke GMI tu ade 1 insiden..

Klu kat simpang ke GMI tu mmg sempit ckt laluan yer..
So bile ade kete kat depan nak kuar..aku kene la gostan kan..
Kebetulan kat blkg aku ade kete proton saga coklat..
Aku bg la laluan kat kete yg nak kuar dlu..[mesti la bertolak ansur ok]
So da lepas sume..aku pun meneruskan perjalanan pulang..hehe
Then kete blkg aku lak dok cucuk bontot kete aku..
Menyirap lak aku..dia nak pintas kete aku..
Time dia nak pintas tu..time tu gak aku pecut..
Kat bonggol lak dia try nak pintas..tp aku tak bg can..
Ktorg race..hahahah..[suke aku race kete haram ni..]
Driver kete saga tu lelaki..
Nak race ngan aku la konon..[jgn igt pompuan tak terer bwk kete..]
Aku kan drive Waja..dia takat Saga mmg la takleh pecut..
Melainkan dia taruk Turbo ke..Nitrous Oxide System aka NoS ke Piping 4-2-1 ke..
Wa..aku sudah amik tau bnde2 tu la..[hahah..info baik ni..]
Da tentu aku yg menang..haha..rupe yer dia dok selang 1 lorong je ngan aku..

Mlm lak..g jumpe Bie..
Memndgkan radio takde..so aku la memekak kat dlm kete..
Citer psl Barcelona vs Manchester United..
Yg besh yer ktorg..aku sokong MU..[dr dulu tau..]
Bie lak tak suke MU..dia akn sokong pihak lwn MU..
So dia sokong Barcelona..Messi vs Ronaldo..
Kat psr mlm tu..ktorg borak psl tu je..da la kuat..
Smpai org dpn ktorg toleh tgk ktorg..heheheh..[sowi cik abg..]
G psr mlm nak beli buah mempelam sbnr yer..
Papa suke..Bie lak beli langsat..[skg musim buah laici la..byk tol..]
Then singgah kat roti John Zack..
Abg Azua ade..lme gak kat situ..suke lepak ngan dorg..
Besh..sume kepala SEWEL..sume stok org2 Bota..hehe

Pg tg kul 2pg aku terjage..
Saket tekak ya amat..
Sume gara2 balun mempelam 4 biji...adooiii..
Tak suke saket tekak..bdn lemah..

...XOXOXOXOXOX...

No comments: