28 May 2009

Kalah ma...

Sori..lewat update..
Pepagi da kene g SIB...klu N3 kelmarin aku jnji nak citer psl one of my frenz kan..
Tp today takleh..aku byk keje..ni pun curi2 jap update..
Keje aku da tentu psl2 network je..[luar bidang aku tu sbnryer..huishhh..]

Ok..cam sume tau..[ye ke sume tau..]
My faveret team telah kalah ngn 1 team yg mmg bagus..
Ya aku ngaku Barcelona 1 team yg bagus..
Walaupun bgus..Manchester United tetap jd pilihan..
Cam mmber aku ckp..
Manchester United kalah pd team yg mmg bgus, aku bangga ngan Manchester United..
Ya..pg td aku tgk kejap je..mlm smlm I'm not very well..[cam nak demam je..]
Mama ckp aku pns dlm..[nasib ade Mama Papa..]
Tp aku tau keputusan MU vs Barcelona pun dr Bie..
Pagi2 buta call aku..
"Cinta...Barcelona menang..Bie menang..2-0..!!!!!"
Masak aku..kan aku beating ngan Bie..
Klu MU menang..Bie kene bg aku RM50..klu Barcelona menang..aku la yg kene bg dia duit..
Arini je da 5 SMS dok ingatkan RM50 dia tu...[adoiiii...tu la pdh yer beating ngan Bie]
Dia akan tetap reminder smpai dpt..
Tak kesah la..jnji dia happy..walaupun aku tak happy..[adooooiii...]


Pape pun..pd penyokong Manchester United..
Jgn sedih lelame sgt..
Cam Bob..Ziey..Tajul..Afi (adik aku..)..don't worry darling..
Next year kter pulun habis-habisan..


Congrats to Barcelona Team..
Team Barcelona mmg layak..power tau game pg td..
Walaupun tgk kejap..aku dpt rse kehebatan game tu..[leh diterima ke..]

...XOXOXOXOXOXOXOXO...

No comments: