19 May 2009

Mengorak Langkah..

Arini tak sibuk sgt..
Coz problem kelmarin telah di settlekan..[hope so..]
Aku skg tgh monitor 1 program..
Utk Xtract sume email2 new CEO..
Byk gler email dia..ade 8389 email..
Giler byk dia simpan dlm mailbox..
Mailbox pun ade limit..ni tak..1 pun tak di delete..
CEO tau mau kene hempuk aku ni...[ampun ya Tuan CEO..]

Ok..back to normal life..
Smlm mmg letih gler..siap lentok aku kat tangga umh..
Papa siap ckp.."Cian yer anak Papa ni,meh Papa watkan air Milo.."
Sedap oooo..air milo Papa...tak manis tp rse coklat tu..fuh..mengancam..
Bie ajk dinner pun tak larat nak kuar..

Lupe lak nak citer..
Papa da siap tnye bile tarikh yg sepatut yer ktorg nikah..
Kan ktorg yer tarikh nikah + kwen takde lg..[sedih tau..waaaa..]
So aku da nekad nak pilih tarikh plg cun and mantop..
Papa Mama tak kesah..as long tak membebnkan da..
Tarikh ktorg di pending kan coz Mak di jangka ke tanah suci thn ni..
Memndgkan takde pape panggilan dr Tabung Haji..so
Kami memikirkan..bulan 11 @ 12 la tarikh tersebut..
Aku pilih 19 Dec nikah..20 Dec kenduri..[20 Dec besday aku yg ke-24..]
Papa Mama setuju..skg tgl belah lelaki..
This week Bie blk Bota..so hrp2 terima la..heheh
Aku da merengek sakan kat Bie..[mau di pujuk cara rengekan lorh..]
Abg Mus ajk balik Bota gak..tp tak sure..kdg2 aku ni nak jenjalan jauh2 ni mls gak..

Rmai tgur aku berwajah lain...[perasan gler...]
Kelmarin ade sog bos ni tgur aku..
"Awk staff bru ke kat Sapura ni..bile msuk.."
Ohhh..tidak...smpai ati x-Bos aku tak kenal aku...waaaa...
Giler bangga aku..[*dush dush...tak elok riak..]
Maybe aku bertukar wajah..ngan pkai tdung syria..mmg la lain..
So next month aku da start beli brg2 utk ari bahagia aku..
Actually aku da survey beberapa bnde..
So sume Bie da setuju..dia pun dpt rmai sponsor..[jeles aku rmai sponsor dia..]
Kad Kwen settle..tggl nak bg info je..[syukran jazilan PDOT..]
Pelamin + Make Up..[rse yer da dpt..nnti aku gtau..]
Photographer..[cek..da dpt..]
Baju nikah..[awal2 da dpt..]
Baju kawen..[cek...da dpt..]
Goodies + jajan..[da dpt..tp byk..kene confirmkan blik..]
Borang nikah..[da ade...lom isi..]
Kursus kwen..[selamat sudah..]
Ujian saringan..[coming soon..]
Ish..da la ek..aku pening la citer psl kwen time keje...[konon..hehe]

Aku nak edit gmbr jap..
Nnti aku leh tepek kat blog gak..hehe

...XOXOXOXOXOXO...

No comments: