15 May 2009

Angan Tak Sudah

Sapura wat contest utk design new Logo..
Tak sure New Logo utk Sapura or logo lain..
Tp aku tetap nak masuk!!...
Sape nak berkolaberasi ngan aku create logo bru Sapura..
Prize RM1000...
Angan tak sudah tol aku ni..
Tak penah join mne2 contest tau..ttbe nak join..[aktiviti bru lps tunang..haha]

Smlm aku berangan kaw2..
Smpai Bie naik meluat ngan angan2 aku..
Tinggi tol angan2 aku..
Aku nak wat wedding kat tepi pantai la..
Pkai dress ala2 arab + timur la..[jauh tol angan ku..]
Ade konvoi moto berCC besar la yg iring ktorg g pantai..
Ktorg naik kete Lamborghini...[takleh tahan angan aku kali ni..]
Takde pelamin..tp ade 1 site khas utk amik gmbr..
Masuk je ade red karpet..then lighting trus memancar kat ktorg..[dahsyat tol angan ku..]
Ok enough..takat tu je dlu aku leh citer..
Nnti meleret lak angan aku nnti...

Lunch time aku ade appointment ngan kengkawan opis lme..
Gue rindu gler sama kamu..
Kamu la kwn opis yg plg cool...plg besh...plg gempak..
Opis skg...no komen...[hahahah..kejam...jgn mrh ek...]
Takde la..sme je..sume ok..takde pape yg tak ok..
Ati je kdg2 tak ok...haha..tp sudah kembali normal..
Citer psl opis..arini ade kempen derma darah..
Tp aku tak layak la nak derma..berat tak cukup...
Papa da tegur da smlm..aku keding sgt..kaki aku cam batang penyapu..
Papa samekan kaki aku ngan btg penyapu tu...[sampai ati jntung Papa...waaaa..]

Aku syg ngan org2 sekeliling aku..
Aku syg ngan org2 yg dengki ngan aku..
Aku syg ngan org2 yg mereka citer tntg aku...[aku tau tau..]
Aku syg ngan org2 yg tegur aku..
Aku syg ngan org2 yg berpihak dan membelakangi aku...[tak tipu tau..]
Tak elok benci2...[azam pas tunang..kurangkan benci org..]
I LOVE U ALL....LOVE U SO MUCH...
Tp tak la sesayg cam aku syg Bie..

...XXOXOXOXOXO...

No comments: