11 May 2009

Oasis..Hot!!

Jumaat mlm Sabtu aritu aku ade date..
With whom???....
With my frenzy frenz la...Suzanawati aka Sue @ Ajen..
Banyak tol nickname dia kan...hehehe..

Dia seorang designer kat Damansara Perdana...
So Jumaat dia MC..cian dia kene cabut gigi...[Sue da join group ngongak..hehe]
No la..just kidding..actually tak jd pun cabut gg..ade la citer di sebalik tu..[lawak2..heheh]

So dlm kul 715pm Sue SMS..
"Mar,ko free tak tonite.."..
Aku klu Sue bg SMS ayt cmtu..dpt agak da ape dia nak tnye sbnryer..
Time tu aku tgk lyn The Biggest Loser..da nak final tu..
So dlm kul 750pm aku gerak g Kajang Utama amik dia kat umh Kak Ugy..
Time tu aku rse nak ckp je simcard Maxis aku..
On da way g Kajang Utama..aku singgah topup dlu..
Tp da smpai umh Kak Ugy,xmsuk2 lg topup..
Aku try call Sue,tak dpt2..bg SMS tak lepas..da fade up tol time tu..
So kuar cari public phone..alik2 Sue call..[lega gler time tu..jimat syiling aku,hehe]

Ktorg hang out g dinner..tau tak ktorg g mne..
Ktorg g Oasis..Sek 7..
Betul2 belakang Restoran Sup Urat Ketin Sek 7..
Parking baik punyer..yg plg besh..ade 4 buah kete Austin Cooper..[faveret car tu..]
Decoration Oasis not bad..ade WiFi..
Ade 2 section..1 hot..1 hottest..pesal sume Hot..
Da nama restoran pun Oasis..lain la klu Antartika ke..[hehehehe..]

+ Hot and Hottest...+

+Menu Book...ade 2 site..1 Landscape 1 Potrait +

+ Oasis Coconut & Chicken Grill Barbeque Sause +

+ Chicken Pizza..mknan Sue..+

+ Penambah Perisa TABASO Sause +

Layanan mmg besh..
Bos sndiri g meja ke meja tnye cmne mknan..
Ktorg ade la bnde yg tak puas ati,nak2 tntg Pizza..last2 bos tu tak bg ktorg byr harga Pizza..
Pelayan sume senyum je..anta mknan pun..
"Cik,ni Oasis Coconut..selamat mencuba.."..[so nice beb..]
Serius beb..aku ngan Sue pun cam tak smpai ati nak ngadu lebih2 tntg mknan dorg..
Tp serius..Chicken Grill Barbeque Sause mmg sdp..try la..
Bab Pizza je la..yg lain ok..hehe

TQ to Sue coz dinner ngan aku..
Byk ktorg share citer..prob segala bagai..hehe
"Tak sume suke kite Mar,tp ko ttp aku suke.."..[I Like this statement..hehe]
Nak tau x..ktorg suke tgk The Biggest Loser..hehe..[maybe ktorg keding kot..]
Lagi 1..ktorg suke share lagu I WILL BE..lain version..
Aku versi Avril Lavigne..Sue versi Leona Lewis..
Dok melalak dlm kete..hehe
TQ Sue for wonderful dinner and Ice Cream..

...XOXOXOXOXOXO...

No comments: