11 May 2009

Papa Balik!!!

Yes..Papa ku balik Bangi..
Suke tol..leh nyendeng2 mtk duit..[anak kejam..hahah]
Papa ade keje ckt kat KL..
Maybe Papa akan berhijrah kembali ke Labuan Sabah..
Tak ke Labuan pun kembali ke Kemaman Terengganu..
InsyaAllah mnjadi..doa2 kan ek..heheh

Papa maybe ade a week kat Bangi..
Hem..nsib ade adik aku kat umh..
Klu tak naya aku kene handle umh..means kemas umh lorh..
Aku tak sure Papa smpai arini or esok..
Mama call td gtau esok..so..mlm ni tggu dan lihat je la..hehe

Smlm call Mama wish Selamat Hari Ibu 
Papa jeles ooo...
"Klu ari Ibu sme gak ngan ari Bapa,kene la wish skali.."..[nak gak Papa..]
Bile Ecah tnye ari Anak2 bile??..
So aku ckp la..
"Ari Anak tiap2 ari..hehhe"

Time Mama call td..terus gtau psl umh kat Putrajaya..
Mama ckp..bodek2 la Papa nnti..hahahah
So mlm ni nak belajar mengayat Papa dari Bie..heheh..[kejam yer anakmu ini Papa..hehe]
Korg arini mood aku tak besh la..
Maybe "Off Day" kot..
Dok SMS Bie je...last dia reply
"Mlm ni mesti mood Cinta besh yer..tgk la.."
So tggu la mlm ni,klu tak besh gak..aku hempuk Bie..[kejam tol tunangmu ini]

..ade org saket ati ngan aku..hahah..suke tol aku..org tu SENGAL..hehe..

...XOXOXOXOXO...

No comments: