26 May 2009

Seronok Gler!!!!

Time aku boring2..
Ade gak insan yg memeriahkan aku..hheehe
Akhirnya Amylea AF melayan YM aku....
Seronok gler!!!!!

Yang plg syok yer...
Dia tegur aku dulu tu beb..
Selalu yer..bile aku Buzz dia..
Takde yer dia nak lyn..[wakakakak..pdn muke aku..]
Tp td..dia tegur aku dulu..
Tu yg besh tu..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Meh aku tepek conversation aku ngan Amylea..
Walaupun tak byk...tp aku tetap teruja...
Aku suke sgt2 ngan dia..
Nak2 time dia join OIAM..

So spe2 nak join her blog..
Click je kat sini..AmyleaBlog

*Sume ni adalah benar belaka..no tipu2 tau..[suke tol aku!!]

amyleaforever: hi
mar_2012: hi....
mar_2012: amy..lme tak dgr citer..u menyepi g mne..
amyleaforever: takde nyer menyepi
amyleaforever: ym ni jer jarang online
amyleaforever: myspace blog
amyleaforever: etc etc
amyleaforever: ari2 i ada sana
mar_2012: la..ye ke..camner skg..life ok..
amyleaforever: alhamdulilah
mar_2012: rindu sgt2 kat u since u takde lg kat oiam..
amyleaforever: yer ker
amyleaforever: then check out blog oiam la
mar_2012: da..hehe
amyleaforever: http://www.top12oiam3.blogspot.com
amyleaforever: :)
amyleaforever: our latest news kat sana semua
mar_2012: orait..

...X0X0X0X0X0X0..

No comments: