13 May 2009

Tak Tahan Lagi...

Arini begitu sibuk..
Pepagi da dpt projek urgent...nasib kepantasan ku melampaui tahap kelembapan PC ni..
Dpt 1st projek dr GBD..
Wat design utk Football Match between Perodua Team vs Sapura Team..
Ok kengkawan..sape nak tgk or jd commitee..
Leh serbu Stadium Kajang..ari Sabtu ni 16 Mei..jam 8 mlm...
Ade la mkn2 free...mne pompuan2 yg perasan dorg cun tu leh la jd pompom girl..
Wat la lagu tema..baru kebangkitan semangat dorg menuju ke puncak..

2nd projek dr Mr Ruslan..ayooo..
Memula aku igtkan psl website..yerla tiap kali kene pggil gerenti psl website
Tp takla pulak dia bg projek website..
Pasal presentation Milestone lak..nasib ade assistant Jejaka Sepi Sedunia..[Faris jgn mrh ok..]
2 projek urgent tu membantutkan training aku ngan bos aku..
Pepagi aku da semangat nak belajar XAMPP ngan my bos
Tp terbantut ngan projek urgent tu..
Aku suke klu belajar something yg berkaitan programming ni..
Walaupun agak lembab nak paham..dulu penah la join klas Programming..
Tp pening gler...leh tahan 3 bulan je..then quit..majoriti lelaki je dlm klas tu
Aku kan pemalu org yer...[*dush dush...tempeleng pp sendiri..]

Tp dlm sesibuk mne pun aku..
Aku tetap gembira gler!!!
PROPOSAL COMPUTER & SOFTWARE da approve..CEO da sign..[sayang MRO...ehehe]
So skg ku akan menjalankan keje2 membodek supplier utk bg special price..
Ade sesape yg tau cara2 membodek supplier..[kejam...aku tak tau membodek lor]
GBD yer proposal tak lps lg..padahal dorg yg wat dlu...yebedabedu..
Gembira gler ni..bos aku pun suh mtk mcm2..
Ade sesape nak suh aku mtk lg..
Bajet byk lebih ni..hehehhe..

Ok enough..nnti ade yg jeles lak...[tak pasal2 gado dlm kelambu..ces..]
Arini aku sedikit tingtong...smlm bercanda ngan Bie..[hahah..tak siuman yer ayat..]
Smlm aku ngan Bie jd budak kecik ala2 gedik..abis sume org yg ktorg jumpe di kacau..
Smpaikan ade baby tu cam nak ikut ktorg..nsib mak dia senyum je..
Ktorg ni dlm sebulan kene ade time2 jd budak2 kecik..
Sejak azali ktorg berkenalan..klu Erra ngan Emran buat suara Chipmunk..
Ktorg jd bebudak kecik..tp takla over sgt..just gitu2 je..utk merapatkan ukhuwah..

Kelmarin pas balik keje yg agak lewat..
Aku ngan Yati berlepak2 kat Old Timer Kopitiam..
Da lme ktorg tak bergosip bagai..
Macam2 ktorg citer..luar dalam sume citer..
Yati..aku doakan ko selamat tiba ngan jayanya..dan berjaya di masa depan..
Lagi 2 thn ku jumpe ko kat Petronas..
Klu ko sejuk..ko peluk je bantal then igt muke aku gerenti panas..[hahaha..ayat sensitif ni]
Yati kwn & adik yg rock,cool,sporting,open minded...[nnti aku anta ko kat KLIA ek..]
Aku ttbe teringin nak terbang gak la..hehe..
Rahsia kter tetap ku simpan..[ade ke rahsia bersama...teeettt]

...XOXOXOXOXO...

No comments: