05 May 2009

Update utk Relax

Ade ke org update blog utk relax...[kepelikan berlaku..jeng jeng..]
Korg lyn tak lgu Shah Indrawan aka Tomok...ala yg juara OIAM tu..
Tajuk Rindu Terhenti..not bad la..
Tak mcm old skool yer version..fresh yer version...[phm ke korg..hehe]
OIAM Tomok menang..klu AF7..kakak dia lyk ke menang..teeetttt...no komen...
Tp serius geng..last week yer konsert..Isma dpt tmpt ke 4..[after konsert tau]
Aku tgk la kedudukan kat Astro after 12am camtu..time tu da kuar da latest result..
Tp sume di tgn pengundi kan..aku tak pnh undi pun..hehehe

Ni nak citer smlm yer kes..
Kan aku ade citer Bie demam kan..so memndgkan dia da elok sihat walafiat..
Mula la mls nak g keje..da 2 ari tak g keje tu..
Isnin MC lg..arini mls..takleh diterima tau..[cam bos lak aku ni..hehe]
Sok dia da jnji nak g keje..actually arini dia still weak lg..coz smlm dia g urut..
Ntah la..yg aku berapi tu..dia g urut tak bwk aku..
Ari Ahad tu dia ade ckp nak g urut..tp aku tak bg coz still demam lg..[aku kan nurse..]
Tup2..smlm aku call, dia ckp dia tgh mengurut..kat dlm utan...[pe korg pk urut dlm utan..]
Aku geram la..pehal lak urut dlm utan..buang tebiat ape..
Aku tnye mcm2..laki ke pompuan yg urut tu..
Bpe rmai org yg ade kat situ..bpe laki bpe pompuan..
Tertutup ke terbukak tmpt urut tu..
Soklan menjangkaui akal ok..sesape pun akn tnye soklan camtu...tol tak..
Tempat urut tu kat Seksyen 4...tak tau kat ne..coz aku tak ikut..
Bile aku tnye npe tak bwk aku..Bie bg alasan..
"Byk nyamuk..cian kat Cinta nnti kene gigit, pulak tu rmai lelaki"
Aku ni bukan yer tak biasa ngan keadaan bernyamuk camtu..
Takpe..nnti aku usha tmpt tu klu Bie nak bwk la..hehe

Ok la..aku nak wat keje..
Mklum keje mkin berlambak2..hehe..
Chiow dlu..syg korg...hehe

...XOXOXOXOXO...

2 comments:

mEgaLomAniA said...

huuu...syg kamu juge..haha..dh tau ade keje..sempat lagi nak update blog.hahah..kalau aliah..mmg slmt tinggal la blog..wii~

mAr@ZiEy said...

ish..takleh say goodbye to myBlog..nnti merajuk lak blog ni..hahaha..takleh la..da gian..tgh2 wat keje smpt usha blog..klu ganaz smpt update blog..heheh