27 May 2009

Yeye..Love It..

Bie da tukarkan radio baru utk kete aku..
Bie anta td...time nak solat la dia nak anta kete..[haish...]
Muche Gracias Bie...Love U..muaaahhhxxx...
Da jnji ngan dia..tonite nak blnje dia mkn sate..
Haruslah di belanja..tanda di hargai..

***********************************************************

Wa...aku sebenarnya Geram + Marah + Kecik Ati ni..
Tau xpesal..pasal ade mmber aku nak kawen tak gtau aku..
Kejam tak kawan camtu...waaaa...[majuk tak mo kawan 2 ari..hehhe]
Kawan + Opismate aku...walaupun opis ko jauh..heheh..[jauh ke..teeettt]
Dia silent reader blog aku tau..
Bace tp tak pnh nak tglkan jejak...[babap kang...huhuu]..

Asalnyer dia gtau aku dia nak tunang je next month..
Tp alik2 dia ckp nak kwen trus...[sedih aku..]
Sedih pesal..dia kwen dulu dr aku...waaaaaa...

To Norazwani bte Man@Hasnan..
Klu kad kwen ko tak smpai kat aku..
Aku tak pgla kenduri ko tu..
Lg 1..Blue Carpet for me and my fiance..hehe..[love blue..]
Walaupun tarikh yer clash ngan wedding kezen aku..waaaa..
Masak aku nak main lari2 nnti..
Ke Selatan then ke Utara...
Alahai Wanie..npe ko pilih tarikh same ngan kezen aku ni..
Masak aku tgh2 jln nnti..Wanie oiii...alahai yang..

So aku nak citer psl wedding kwn aku..
So spe kah gerangan yer..
Tunggu!!!!!...

...XOXOXOXOXOXOX...

No comments: