30 June 2009

..Celcom Blue..

Balik keje kelmarin..singgah kedai HP..
Konon nak g usha HP bru..[usha je la yg mmpu..beli takleh..huhu]
Aku kene berjimat cermat..mklumlah kumpul duit wat msa depan..hehe
Ttbe..tokey kedai tu goda aku lak..
Oit..bukan goda miang tu ek..goda aku suh pkai Celcom..

Yes..mmg da lme sgt aku nak tukar Celcom..
Tp Bie tak bg..dia ckp majoriti family dia ngan family aku Maxis yer brand..hehe
Kat opis pun Maxis yer brand..tp..Maxis ni kdg2 wat aku saket ati la..
Kejap2 ok..selalu tak ok..haish..
Tp kelmarin aku berjaya beli Celcom Blue Pack..hehe

Bie tak tau ni..hehe..
Mesti Bie marah kan..call..SMS tak berjawab..hehe
Aku nak try gak merasa Celcom yer brand..
Ijan da pkai broadband Celcom..not bad..
So aku nak pkai la line Celcom lak..hehe

So pd mereka yg try call aku tak dpt..
Maka ya..kene la amik my Celcom number ok..
Nak beli HP xtra takleh..
Aritu da usha da Sony Ericsson Xperia..nak beli da time tu..
Tp Mama da bg warning..beli HP sume financial aku kene sekat..alorh...
So ngidam je la Xperia tu..
Da la bru msuk Malaysia..[ye kot..main agak je ni..]

So far..Celcom takde lg problem..hehehe..
Bru gune 1 hari mmg la..hehe..


...XOXOXOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: