15 June 2009

Gembira...Sakan Gumbira...

* N3 Auto Publish..*

Pepagi td..secretary big bos aku gtau yg big bos aku warded..
Cian dia..saket batu karang..[moh la kter doakan dia cpt sembuh..]
Tp dlm ati..punya la suke big bos tak msuk opis...
Kejam kan staff cam aku ni..hehe
Ampun ya...

Ok..tp arini aku tetap gumbira sakan...
"Maryam nah..tahniah..."..[little bos aku bg surat smbil berkata..heheh]
"Tahniah??..utk ape kak.."..[kecuakan terpancar..]
"Awk bukak la surat tu..bru la tau npe"...[senyuman bangga dari little bos aku..]
Pesal bangga...yer la..anak didik dia mencapai target..

TQ Sapura...kerana menerima kerjaya ku..[waaa...]
Aku yer kwn dr Sapura Crest ade offer keje kat sne..
Dia ckp gaji lg besar..tp cam syg lak nak lari ke sane..
Yerla..still pkai nama Sapura tu..just company je berbeza..
Thaqib..akan ku pk dulu..waaaa...

So ptg ni khbar gembira ini akan ku kongsi bersama Mama Papa..
Bie lak..lps je bukak surat tu..terus call Bie..
Dia lak yg gembira lebih...hahaha..
So TQ to Sapura Technical Centre and Sapura Industrial Berhad..
Gue suke bangat ngan keje gue ini...hehehe..

Smlm citer ngan Mama psl keje..
Dpt gak motivasi dr Mama..
"Kiter keje ngan ikhlas..jgn keje semata2 ganjaran yer.." "Keje mesti selalu happy..even ati duka nestapa..harus tolak ketepi..bru keje di senangi"
Kata2 azimat Mama tu akan ku pegang erat...hehehe..


...XOXOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

2 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh..
tahniah akak..
mst pekerja yg berdedikasi nih..
hehehe..
gaji naik x..??
ngeh3...

mAr@ZiEy said...

gaji mesti la naik...hehe
tak la berdedikasi sgt..takat cemerlang tu ade la..heheheh

TQ Ifa..