23 June 2009

~ Jeles..hehe..~

Kelmarin kan Bie lunch kat umh aku..
Ijan cam biasa..bgn lewat sgt2..huhu..
Turun2 tgk da byk lauk pauk..
"Ma..npe byk masak lauk..sape dtg?.."
"Pojie lunch kat umh arini.."
"Ala..Mama ni asyik manjakan Pojie je..tak aci la.."
"Ala..bukan selalu pun..nnti Ijan nak kwen bakal suami Ijan pun Mama manjakan.."
"Jnji..nnti Ijan merajuk ngan Mama bru tau..huhuu"

Hahahahah...aku ngan Papa tergelak je dgr Mama ngan Ijan borak kat dapur..
Punyalah jeles Mama manjakan Bie..
Yes..Mama mmg manjakan Bie..
Pape hal..ckt2 Pojie..ckt2 Pojie..
Anak2 Mama sume da jeles..termasuk tunang Bie ni..waaaa..

Papa cool je..
Klu Mama asyik cari Bie..
"Takyh la susahkan Pojie.."..
Alhamdulillah Bie akan menjadi menantu kesayangan Mama Papa...hehehe
Suke..heheheh..[*wink wink...]

"Pojie ni bagus la kak..susah nak cari laki cam dia.."
Mama tak tau lg tu yg Mak Bie pun selalu puji aku..hehe
Ade sesape nak buwek2..sila la..heheh
Tp takde la puji cam Mama puji Bie..heheh..

Family aku ngan family Bie da rapat sgt2..
Senang nnti da kwen..huhuh..
Lgpun Abg Mus [abg ke 2 Bie] ngan Mama da kenal sgt2..
Adik beradik Bie ngan adik beradik aku da cam sedara..
Outing pun sesame..so takde problem..
Jotak pun suke ngan Bie..
Pantang nmpk Bie..mula la ngade2 terlebih..heheh

N3 ni wat korg nyampah kan...hehe
Sje je nak wat korg nyampah..
Itulah realiti relationship ktorg..
Bukan relationship antara 2 hati..tp byk hati..hehehe..
So..aku Sayang Bie + Family dia..

Opppsss..Wawa [anak sedara Bie da deman rindukan aku..]
Wawa ni plg rapat ngan aku..
Tiap2 minggu akan call aku semata2 nak dgr suara aku..heheh
Even bju raya pun dia tak nak Emak dia belikan..
Tdo pun sebantal ngan aku dulu...huhuu..
Ok enough..nak wat new job..huhu..

...XOXOXOXOXO...


Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: