30 June 2009

..June 2009..

Arini last day utk June 2009..huhu
Sedih lak meninggalkan bulan June ni..hehehe
Aku rse bulan June ni bulan yg plg besh..hahaha

1. Beday Bie celebrate kat Cruise Tasik Putrajaya..[romantik beb..]
Yes..ktorg tak pnh nak mkn kat tmpt ala2 romantik camtu..
Bie bukan yer seorang yg romantik pun..[fakta ok..]
Tp pd 19 June mmg mlm yg romantik..hehehe

2. Genap setahun aku keje kat Sapura Industrial Berhad..
Setahun da aku berkecimpung ke dunia korporat..
Ces..pengalaman keje la yg mematangkan aku sebenarnya..
Aku cam riso gak memula keje kat Sapura ni..
Yerla...dunia korporat lain beb ngan dunia kerjaya yg biasa2..
Korporat lebih xtreme dunia yer..hehe
So pd awal bulan June..aku lupe tarikh yer..
Aku dpt surat ucapan tahniah coz setahun da join Sapura
Dan plg besh GAJI AKU NAIK...hahahhaha..
Dan plg2 besh..prestasi kerja aku sungguh baik selama 1 thn keje..
Alhamdulillah..syukur sgt2..
Aku target nak CEMERLANG lak next time..hehe..
"Awk lg ckt je lg nak Cemerlang..tingkatkan usaha pasni.."..
Kata2 org yg menilai aku tu..aku akan semat utk prestasi akan dtg..hehe

3. Bonus la pe lagi..
This is my 1st bonus dr kerjaya aku yg sebenar..
Sebelum ni dpt gak bonus..tp tu sume keje partime..bukan fulltime...hehe
Syukur alhamdulillah..luar jangkaan aku sbnr yer..
Target ckt sbnr yer..tp yg dpt melimpah ruah...[syukran jazilan...]
Td big bos bg surat..
"U dpt byk bonus kan..boleh blnje I mkn.."
"Boleh je..bos set je bile..sy blnje..heheh"..[haruslah berbaik ngan bos..yer tak..hehe]
Tp aku takleh nak enjoy sgt..saving beb wat masa depan..
Tp Ahad ni aku ade wat majlis kesyukuran ckt..smpena bln besh aku ni..hehe

4. Bulan yg beri aku byk ilmu..
Serius..bulan ni mcm2 ilmu aku dpt kat opis...seronok tol aku..
Sape nak bg ilmu yg top secret yer..heheh..[top secret ek..hehe]
Tp pape pun mmg aku suke ngan ilmu2 yg aku dpt tu..

5. Aku dpt PC baru..
Yes..selama sethn aku keje..aku di hadiahkan 1 set PC baru ngan software baru..
Gila mmg besh...mkin aku sayang PC ngan software aku..
Aik..sayang company ckt je..heheh..[coz lmbt bg PC kat aku..heheh]

6. Arini gak last day for Managing Director Sapura Industrial Berhad
Ir.Md Shah bin Hussin..[huhuu..]
Sedih lak dia da tak keje lg..huhuh..
So far, he's so humble..soft-spoken..mcm2 lg la..
Skg dia tgh saket..aku doakan dia cpt sembuh dan tak mau da saket2..hehe
Dia pnh gak borak2 ngan aku..[serius tak tipu..]
Susah ooo nak borak2 ngan dia..aku kire bernasib baik gak la..heheh
We will miss U...muaaahhhxxxx


...XOXOXOXOXOX..

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

2 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

wahh..
bgsnye akak..
mst akak xkan lupe bulan jun thn ni smpi bila2 kan..hehe

mAr@ZiEy said...

yezza...akan tetap ku ingati..hehe