19 June 2009

Kejelesan Kuat

Olaa...jeles ngan sape ek..
Ade la ngan samwan ni..kat opis..
Dari aku start keje lg..da jeles ngan org tu..hhehehe
Aku jeles sungguh ngan dia..
Mau tak jeles..

Sume org cari dia..ckt2 dia..
Ye..aku ngaku dia hebat..[bg pendapat aku..]
Aku pun selalu cari dia if aku ade problem kat tmpt keje..[teruk kan aku..hehe]
Aku nak jd cam dia..
Sume dia tau..even bukan background pendidikan dia pun dia tau..
Sungguh hebat..[bg aku la..hehhe]
Aku nak jd cam dia..sume tau..aku nak tau sume ilmu yg besh2..
Tak mau pd 1 ilmu je..[ok kan...hhehe]

Sape??...agak2 sape??..hahha..[cam la korg kenal org2 opis aku..]
Sape lg..small bos aku..berpendidikan Acc..tp bab2 IT sume tau...
Jeles tau aku..aku ni amik je Multimedia..tak sume bnde berkaitan ngan IT tau..
Teruk kan..sbb tu aku suke bljr pape ilmu dr dia..suke sgt2..
Klu ngan big bos lak..bab programming..fuhhh...suke tol aku bljr bab tu..
Tp kter tak leh bergntung hrp pd org..[tol tak..]

Cm kelmarin 1 ari menghadap system ERP..fuhhh..
Suke aku..suke dpt ilmu berguna camtu..
Tak tertumpu pd 1 je..klu aku bljr Multimedia..
Bab tu je la..bnde2 yg berkaitan ngan tu je la..tak besh..nak mcm2 ilmu
Aku suke bnde yg praktikal dr teori..bru cpt phm..
TQ boses..hehehhe..tp ku tetap menjelesi akan kepakaran anda..heheh

...XOXOXOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: