05 June 2009

Musim Makan

Musim makan???...[mkn ape ek...]
Musim kenduri kawen la..bile ade kenduri..ade la makanan kan..
Sok kenduri kwen kezen aku Aju..
So tonite aku gerak balik Pekan Nenas, Johor..
Cadangan awal nak balik ngan Bie..tp dia tak sure leh pg ke tak..
Keje byk..adoi...cian kat Mak Wan aka nenek aku..
Dia da call byk kali nak tgk ktorg attend wedding Aju..alahai..
Mak Wan ni skg tak berapa sihat..tu yg kene tunaikan permintaan dia..
Tp bos Bie tu lak ngade2 tahan Bie tak bg cuti..[kang aku jerkah bos dia kang..]

Klu Bie confirm ikut..aku gerak tgh2 mlm ngan Bie..
Klu tak ikut..aku gerak lps maghrib la ngan Papa Mama..
Tp aku ntah la..cam kesian lak kat Mak Wan klu Bie tak dpt ikut..waaaaaa..
Mak Wan aku ni..klu korg nak tau..dia kurus sgt2...
Lebih kurus dr aku..5x ganda..mmg terlampau kurus sgt2..
Pesen dia mkn..cam aku la..selera besar..tp cenonet je mkn..hahaha

*************************************************************

Korg suke tgk tak org yg bwk kete cam org jakun bwk kete
Bwk kete cam org gilak..
Aku plg tak suke klu org yg tak bg signal bile nak belok..
Dan aku tak suke bile org dok cucuk belakang kete aku..
Aku plg pantang jumpe pemandu camtu..
Pompuan lelaki same je..dua2 aku penah jumpe..
Takde beza yer la..

Aku yer pemanduan..hahahahah
Cam org gilak je..
Tp tak penah lak wat peel camtu..haruslah hormat perasaan pemandu lain..
Nnti org hormat pemanduan kter lak..tol tak..
Da la..aku nak design blog org..bisnes gak tu..hehe

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

...XOXOXOXOXOXO...

2 comments:

I3n@f@zLyN@ said...

hai...blog walking..nice blog u have here...
feel free to vsit my blog ..
http://hentianqaseh.blogspot.com
daa....

mAr@ZiEy said...

ai Iena..akan ku terjah blog anda..hehe..