17 June 2009

Nak Mencapub Leh..

Olaaa...leh tak arini nak ngade2..
Ade org nyampah da ngan kengadean aku da ni...[peduli ape ngan kejenisan org2 tu..]
Tak kesah la..manusia kan..mcm2 peel..
Yang penting..aku puas ati ngan life aku skg..[huhhhhhh...]

Jumaat ni beday Bie..
Ade surprise utk Bie..hehhe
Ape dia..shhhhh...takleh gtau..
Nnti da wat aku gtau ek..
Plan ngan kengkawan aku ngan kengkawan Bie..also my adik beradik + adik beradik Bie..
Plan nak wat kat Genting..but.....Jumaat kan..work day..huhu
So plan tak tau lg nak wat kat ner..
Bie nak meningkat da usia..makin meningkat la berat badan pas ni..[oopppssss..]


Kepeningan aku datang lg..
Tak tau nak belikan adiah pe..
Da tnye da mmber2 Bie..mmber2 aku..
Tp aku terminat ngan 1 suggestion sorg Blogger Faveret aku..
Kak Naniey suggest..bg Teddy Bear..huhuhu..
Leh la Bie pluk Bear tu tiap2 mlm..[alaaa..tomey yer..]


Tp Bie ade idam 1 jeans Levi's new design..
Harga yer pun leh tahan...waaaaa....
Aritu la dia ckp..tp kan..aku risau 1 bnde je..
Pkai 2 3 bulan da tak muat..guano gitu..
Pembaziran ma..rse yer cam nak Teddy Bear je...hehehe
Tomey tak..heheh

Smlm Bie belikan sumthing utk aku..
Suke sgt2...heheheh..lgpun mmg di cari pun..
So arini mood terlampau happy..
Smpai aku bwk ke mane shj..[letak dlm kete tu..]
Nak tau pe..nnti ek aku share..arini terlampau bz..
Ni pun Auto Publish...

...XOXOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: