22 June 2009

Sabtu Ahad

~N3 Auto Publish~

Ni sekali jalan la ek...
Tp kan no picca lg...aku tak smpt nak upload kat lappy ni..
Nak edit lg bg cun..hehehe..sungguh tak sempat lorh
Klu sempat aku upload la ek..hehe..[I Promise ok..]

Sabtu..aku g Taman Tasik Cempaka..
Ngan Mama, Ijan, Jotak...
Suke sgt2 si Jotak tu...
Kat Tasik Cempaka ni klu ptg2 mmg rmai org jogging..
Last aku jogging ngan Bie kt Tasik Cempaka 5 thn lps..huhu..
Time tu ktorg smgt nak bersukan..skg ni cam mls lak..hehhe

Jotak lari sane sini..smpai aku ngan Ijan gilir2 kejar dia..haha
Laju oooo dia lari..asal nmpk org lari je..dia follow blkg..
Haish...mmg kuat berlari tol..
Main playground lak..tak igt da ade budak lain nak main..
Budak lain tak leh main da..klu nak main kene rse penumbuk dia dulu..hhahhaha
Punya la ganas budak Jotak ni..
Argh....nak tunjuk kat korg 1 picca yg aku snap..dia tgh melongsor..haha
Nnti2 la ek..

Mama lak jln atas batuan..refeksiologi...[tol ek eja..]
Sibuk si Jotak nak jln ats batu tu..
Pantang Mama pgang tgn dia..msti nak jerit yer la..huhu
Nak balik lak..meraung2 dlm kete tak mau masuk balik..nak main lg..
Haish pening2 ngan si kenit sorg ni..

Singgah Manjaku..org2 Manjaku mmg da familiar ngan Jotak..
Asal dtg je mesti dpt gift..untung Jotak..sume free..
Brg2 dia pun dpt special diskaun...hahah...org lain tak dpt yer la..
Mama ckp..klu nak beli pampers ke susu kene bwk Jotak..senang dpt special price

***********************************************************

Ahad...hahah..aku ade tournament Badminton..anjuran Sapura..
Aku pulun sume double ngan single..
Tp single je aku pulun kaw2..hahah
Double lak..cam partner aku je yg main..aku dok tepi tgk je..hahhaa
Mmg kelakar..referee pun dok gelak je tgk aku..

Sepatut yer kul 830 pg start tp kul 10 pg bru start..
Masalah teknikal tol...klu tau..kul 945 pg aku gerak..haish..
Ramai gak org yg dtg...huhuhu..
Ade gak yg tak dtg..yer la jauh kan..maybe transport tak de kot..
Cam double SIB..automatik ke Final..org2 Port Klang awal2 da tarik diri..
Haish..kalah sblm bertempur..takpe la..dorg ade problem kot

Pompuan yer peserta berapi jap..
Sume game laki main dulu..pompuan last.padahal bpe kerat je yg ade..
Last2 tggl aku ngan Kak Mastura je..tu pun ktorg ke Final Single..
Mmg tak sistematik tol..sepatut yer reservekan 2 court utk pompuan..2 utk lelaki..
For Event Mangement yg bce blog aku ni..hrp amik perhatian ek...hahahhaha

Bie dtg...tp time sume da balik baru dia nak dtg..haish..
Terlajak tdo kate yer...takpela..jnji dia igt..hahah
"Cinta msuk final tak"
"Masuk..final Single..double tak masuk,bg can kat org lain nnti Cinta pengsan lak"
"Npe lak nak pengsan.."
"Klu Cinta menang double,Cinta kene main 2 game final berturut-turut2...tak larat la" "Ok..camner menang tak final.."
"Boleh la..menang sipi2 je..20-21..hhahahha..geram sgt.."

"2nd place la ni..takpe la..jnji menang"
"Cinta smash kuat sgt,asyik out je..then asyik bg bola canggung je"
"Takpe la..da lps kan.."
"Then tak suke ade mamat yg Cinta benci tu..dia pun ade time Cinta main"
"La...npe lak.."
"Dia main sblh court Cinta..benci tgk dia..tak leh fokus.."

"Da..abaikan mamat tu..tak gune benci dia.."

Aku tak tau la adiah yer bile di bg...ntah2 takde..hahah
Besh lak main..da lme tak main..sbdn pun da sengal2 da ni..
Nasib ade Mama...dia la tukang urut bdn2 aku...hehehhe
Jotak lak dok pijak2 belakang aku...heheh

...XOXOXOXOXO...


Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: