18 June 2009

Training Time

Ola...arini lmbt update..
Smpai tak smpt nak wat Auto Publish pg2..
Ok..arini aku ade Training ERP Logistics..for AASSB..(Asean Automotive Steels SB)
Arini Mama anta..so aku jd penumpang lak pg2..ehehe..Mama nak g KLCC shopping
So maybe ptg Bie or sedara Bie yg keje kat AASSB ni yg anto balik..


Pg td singgah opis..ttgl note book..[wajib ade tau..]
Terus ke SIB (Sapura Indstrial Berhad)...
Lgpun aku pegang kunci bilik training..kang tak masuk lak org2 yer..
Setup sume pe yg patut..da selesai..tggu la org2 AASSB yg join..
Di jangka ade 9 org (AASSB) + 3 org MIS..tp ade yg cuti..
Tak kesah jnji aku dpt ilmu baru..[suke sgt2...]


Aku jd assistant pd cikgu training..hahahha..[kelakar lak..]
Bebudak AASSB mmg sempoi..kelakar pun ade..
Maklum la..aku bukan kenal sgt dorg tu..kenal pun sorg 2..
Nasib ade sedara Bie kat sini..leh la join sekaki tgn..TQ Epul..[nama glamer..heheh]


Ade kejadian kureng enak lak tgh2 training tu..
En Nazri aka Headmaster Production saket..
Kene anta g klinik..cian kat dia..byk tol beban keje dia kene pikul..
Nasib ade assistant yg sporting cam Zairul..heheh...
Mmg besh training ngan bebudak AASSB..lawak je..
Aku lak kene ngajor budak AASSB yg dorg pggil Aziz..
Aku pun tak sure pe name penuh dorg..


Rupe2 yer..bebudak AASSB da kenal aku awal2..
Ni sume gara2 Epul la..gtau yg aku ni bakal jd org kampung dia..
TQ Epul..takde la aku susah2 kenalkan diri lg..hehhe
So far pe yg di ajr aku leh phm..
Tak phm..terus jumpe personal je ngan cikgu aku merangkap little bos aku..
Aku lak pasni kene g training Adobe..tp tak tau lg kat ne and bile..
Rse cam nak pg je..tp tak syok la g sorg2..hehehhe

Aku ade stori nak citer ni..
Psl aku cemburukan samwan kat opis..
Dr dlu smpai skg aku iri hati gler ngan dia..
Pesal pe??...next N3 ok..

...XOXOXOXOXOX...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: