20 July 2009

...Bila Kerja Makin Rumit...~

Hebat sgt ke keje as a Programmer..
Ya..sungguh hebat..aku tabik spring gler kat Programmer yg berjaya tu..
Macam bos aku..dia da bergelumang ngan dunia Programming da 20 thn ++..[gile lme..]
Cmner la otak dorg berfikir dgn melihat coding2 yg berbelit2 ni..

+ Database - XAMPP +
Aku mmg minat ngan keje2 programming ni..
Yerla..salah satu ilmu Multimedia gak kan..tp aku yer course tak sume Programming
Takat C++ tu pun belajar kat Basic je..yg advance sume kene bljr sndiri..
Pernah gak pg klas Programming..tp..alahai..kejap je..tak phm sgt..

+ Edit Coding thru PHP Editor..[gile pening..tp besh...] +

Nasib bos aku ni sporting thp gaban..
Siap ajar aku Programming yer..[bos..nak bljr Linux leh..heheheh..]
So skg aku dlm proses wat 1 Website khas..100% pkai PHP..
Even design pun pkai PHP..
Mmg la design leh pkai Dreamweaver..tp bos aku tak phm sgt pkai Dreamweaver..
So dia suh aku pkai segala bnde yg berkaitan Programming yer site..
Terkangkang kiak aku tgk coding2 tu..dala kene combine ngan Database..ayoooo
Npe la aku tak terer as a Programmer..kan senang keje aku..huhu


...XOXOXOXOXOXO..

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

2 comments:

SyaNa said...

owhh tak paham..tak paham
aku tak paham data2 base2 ni..

heheee

mAr@ZiEy said...

hehe..tu la..mmg tak paham pun..tp wat2 paham..hehe..da keje aku kene paham tntg bnde2 tu sume..waaa..