08 July 2009

...Finally..~

N3 sblm ni kan aku ade stori tntg samwan kat opis ni kan..
So td boses wat 1 meeting tergempar..
Hanya org2 yg tertentu shj di panggil...
Aku da agak da bnde ni akan terjadi..

Coz..sblm2 ni pun bos aku ade gak ngadu..
Aku diam je..bos da luahkan kan..so watpe aku nak tmbh2 lg..
Tak mau jd batu api berdarah..hehe..
Even time 1st time keje pun pnh dgr that complaint..aku just ignore je..

Tp td..1 siasatan mendalam di lakukan..
Aku hanya terlibat secara sipi2 je..tak mendalam pun..hehehe
Mintak dokumen sane sini..siasat sane sini..berhempas pulas aku wat..hehe
So settle sume..then terus submit kat myLittle bos..then terus ke big bos..

Ttbe big bos pggil msuk dlm bilik dia..
Aku ni seriau tau msuk bilik big bos..
Tak tau npe..sume opismate cmtu..klu secretary big bos ckp..
"...bos pggil.."..[terus berdesub ati jantung naluri ni..]
Tp td big bos just tnye..
"U taip sume dokumen tu,si X nmpak x?"..
"Tak.."
"U call XxX department si X dengar x?"

"Tak..sy call kat meja org lain"..

"Ok..pape keje berkaitan ngan si X..jgn smpai si X tau.."
"Orait.."

Sblm2 tu pun myLittle bos da jumpe aku..ckp psl bnde yg same..
Tp aku tak bertanya la npe..da tentu PnC..ye dok..hehe

So lps ni pape perubahan berlaku kat si X..
Hanya mereka2 shj yg tau..
Ku doakan si X berjaya di masa akan datang ok..

...XOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: