07 July 2009

...Gapo Dio..~

Pening...pening lalat ke pening langau...heheh
Gapo Dio..haish...bertimuran lak arini..
Aku rindu kat Kemaman la..waaaa..
Kengkawan kat Kemaman..huhuhu

Aku kan penah menetap kat Kemaman selama 6 thn..
Tp selama 6 thn kat sne..mcm2 peristiwa manis pahit payau ade..hehe
Besh sbb dekat ngan pantai..[I Love Beach..hehe]
Cam nak g holiday kat sne la..
Re-Union dak2 MMA kat sne pun ok gak..hehe

Pantai ape ek yg besh kat sne..huhu
Pantai Teluk Chempedak??...tu kat Pahang..
Pantai Cendor pun kat Pahang..
Pantai Kuala Kemaman...heheh..rindu pd otok2 sne..
Org bandar pggil Otak2 kan..family aku pggil Otok2..
Mmg jauh gler beza ngan Otak2 yg selalu ade kat bandar..huuhu..

********************************************************************************

Kelmarin aku meluahkan hasrat terpendam aku kat Bie..
"Bie..Cinta igt nak beli scooter la..nak g keje naik scooter.."
"Tggu lpas kwen ok...Cinta nak Kawasaki yg gedabak pun leh...hehe"
Aku terpk cam bazir je g keje naik kete besar2..
5 ari bekerja aku spend dlm RM50 utk petrol sahaja
Keje aku kan berjalan2 so byk la pkai petrol..huhu
Klu scooter jimat sikit..klu ujan pkai la kete company..heheh..[brilliant kan...hehe]

Klu da beli scooter kang..problem lain muncul
Gerenti adik aku akan amik scooter tu bwk g kolej dia..[haish....pening2..]
Aritu aku hampir2 nak byr down payment scooter..
Tp nasib ade tunang yg jd penyelamat kewangan aku...huhuh
Klu tak mmg gugur segala rambut kat kepala aku tu..

Beli kete lain...monthly lg..haish...
Klu scooter..aku just byr down payment..Papa tlg langsaikan yg selebihnya...hehe
Tp Bie tak bg aku beli lg...huhuhu
Lps kwen Bie ckp...tiap2 ari dia akan hantar aku g keje...
So tggu je la lps kwen nnti...nth2 aku berjalan kaki ke opis...heheh..

...XOXOXOXOXOXOXO...


Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: