14 July 2009

...Juadah Free...~

Arini..opis ade juadah free..
Aku rse bukan arini je..ari lain pun ade..
Tp..memndgkan aku da ketandusan idea nak update..
So snap je la picca yg aku rse leh wat topik kat blog..hehe


Agak2 korg..kuih ape name yer tu..[tgk gmbr kat atas ok..]
Aku pggil kuih dal @ kuih keling..[ampun ya..]
Selalu yer org2 india yg selalu wat kuih tu..coz asal yer dr dal..hehe..[main teka je aku ni..]
Tp mmg sedap..nak2 klu goreng garing2 cam gmbr di ats..hehe
TQ to Kak Yat..coz aku rse Kak Yat je yg selalu wat kuih tu..
Maklumlah hubby yer suke kuih tu..hehe..[fakta ok...]


2nd juadah free..hehehe...
Teka la ape tu..hehe..
Ketam Goreng Bersalut Tepung..[tol ek..hehe..]
Dr Sis Sara..rajin tol pg2 goreng..mesti bgn awal ni semata2 nak goreng ketam..
Ke...hok semalam punye tak abis..teeetttt...
Ketam..mesti rmai minat kan..
Ampun la..aku tak berapa nak minat..coz tak reti nak mkn..
Bukan tak reti mkn..aku mls nak kopek kulit2 yer..[pemalas tol aku ni..haish..]
Tp skg dlm tempoh berpantang..harus di jauhi makanan laut..uhuhu
Kerugian pd diriku..waaaaaa...

So for both of U..
TQ coz bwk juadah free..heheh
Bwk la lg ek..klu leh..bwk la 2 3 jenis juadah...heheh
Adakah aku pelahap..teeettt....

....XOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

6 comments:

putrieysz said...

tag! tag!
sile buat ye!
hahaha =)

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: itu adalah kuih vaddey la... Hehehe!!! Ye, betul, kalau garing lagik sodap... tak yah buat tebal2... ::.

mAr@ZiEy said...

Che Moon..

ala..time org bz membz la di bg yer Tag..haish..nnti den wat ok..lmbt atau cpt tak sure..hehe

mAr@ZiEy said...

Mrs Mondoks

Vaddey rupe yer..hehe..sy pggil kuih K**ing je..hehe

A"ah..bile nipis..then garing2..nikmat tol mkn..hehe

nas said...

rugi je x mkn ketam..

mAr@ZiEy said...

takpe rugi..hehe..
bg rezeki kat org lain..hehe
dpt pahala pe..huhu