25 July 2009

...Manfaatkan Waktu Bekerja..~

N3 ni adalah Auto Publish..
Time korg bace ini N3 ni..aku da bercuti sakan di Cameron Highland..hehe
Ni nak citer psl segmen2 kat opis ni..

Jumaat 24 July 2009..
Merupakan ari yg happening..wahy happening..
Boses takde..haha..so kami staff2 ni bersuka ria..
Tp aku takde la bersuka ria sakan..bos aku tetap ade..big bos je yg takde

+ Kak Yat & Kak Jambu..[don't ask me why Jambu..hohoho]...+

Kak Yat & Kak Jambu melaram ngan pisang goreng..hehe
Model Pisang Goreng...
Payment utk pose sebegitu adalah tertakluk pd theme yg di kehendaki..hahaha
Time aku snap picca ni..mmg time rehat pun..
So kaum hawa mmg berpesta di opis..tatkala kaum adam beribadat di Masjid..
Tak senonoh yer peel..haish..hehehe

+ Mr Nazreen , Mr Tajul, Faris & Kak Yat +

Tp...picca kat ats ni mmg lg tak senonoh..
Waktu rehat da abis..tp leh lak ade segmen Sesi Photography bersama Mr Tajul..
Which one ek Mr Tajul..tu yg berambut seperti Stone Cold..hehe..[ampun ya..]

Mr Tajul merupakan freelance Photography..
Mmg di kire familiar ngan DSLR ni..huhu..
Aku??..pegang and snap cikai2 leh la..nak terer2..mintak maap la..enggak reti..
Mr Nazreen bru beli DSLR..[patut pun aritu ko thn aku tnye soklan tntg camera digital..]
Al maklumla Mr Nazreen akan ke negara omputih..so bekalan harus di bwk dr Malaya

Picca ke 2 tu..ade problem ckt..mklumla pkai camera HP je yang oi..
Gmbr Kak Yat agak blur..oppsss..salah..mmg blur..
Time tu dia tgh bercerita ngan gaya yg tersendiri..heheh..
Si Faris lak tgh pening coz dia cari lagu Aliff Aziz tak jumpe..
Terjelopok aku jap bile Faris ckp dia minat Aliff Aziz..haiiiyyyooooo...
Faris vs Aliff Aziz..[pelik dan tak sangka ok...]
"Sayang..sayang..sayang.."..[tol ek lgu Aliff Aziz camni..hehe]

...XOXOXOXOXOXOX...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: