01 July 2009

..~Re-Union..~

Re-Union...spe yg selalu join Re-Union skola..
Aku??...tak pnh pg sekali pun..kejam kan...hehe
Bukan tak mau pg..tp tiap kali ade..msti clash ngan event aku..[cam la byk event..hehe]

But this year aku nekad nak pg sume Re-Union..
Batch aku je..hehe..[ampun maaf ok..]
Aku da di bagi green light dr Bie..enjoy ngan kengkawan skola sblm kwen..
Cam la lps kwen tak leh enjoy kan...hehe
Takde la..kang lps kwen susah ckt nak bergerak solo..asyik nak berdouble je..hehe
Tol tak..

So di plan kan, aku ade 2 Re-Union
For high school ngan dak2 kolej gak..
Seronok tak terkira..
Aku rindu la pd kamu semua..hehe

So batch2 DeNinth..spe yg lom accept invitation dr Marais kat FB tu..
Silalah berbuat secepat mungkin ok..
Da tak sabo da ni nak buli korg semua..hehe
Aku mmg kaki pembuli time skola dlu ok..heheh..[gengstar skola..]

Bebudak MTDC-UPM, Multimedia Academy..
Batch 2004..tggu jemputan dr aku ok..
Da confirm nnti bru aku jemput korg ok..
Kter bersukaria di pulau ek..hehe
Aku tukang jemput je..hehe..
Plan sume org lain...alahai rindu yer ngan korg...

Ok..aku ade keje urgent ni..
Kene setting CEO yer opis baru dia..hehe
Adios...

...XOXOXOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: