07 July 2009

..Rezeki Menjelma..~

Syukur alhamdulillah..
Rezeki kembali lg..permulaan bulan yg bagus buat aku...hehe
"Kak..ade surat utk kakak.."..[Mama yg tegur bile smpai umh kelmarin..]
Aku terus tersenyum bile nmpk surat tu takde sampul..hehe
Berwarna biru lg..heheh

+ Alamat terpaksa di rahsiakan...heheh..+

Aku cam pelik gak..
Setau aku..tempoh pendaftaran SPA bertahan utk 1 thn..
Tp aku yer da xpired pd bulan May...tp rezeki kan..
Peluang yg lepas ku abaikan..
So kali ni nekad nak pg..heheh

"Bie..Cinta dpt lg surat interview kat Government.."
"Tahniah..ok..kali ni Bie sndiri anta Cinta"
"Orait darling...Love U..muahxxxx.."
Walaupun bukan target jawatan utama aku..tp aku akan cuba gak..
Mne la tau..ttbe dorg tgk aku yer pengalaman melebihi kepandaian aku..heheh

Siap gantung lg kat info board bilik aku..
Yes..bilik aku ade info board..
Da cam opis lak..senang ckt..ari2 leh tgk surat tu..hehe

So..doakan ek peluang ku utk join government...hehe
Org ckplah..kene byk kan info tntg negara klu nak pg interview kerajaan ni..
Tol ke..dulu pg..tak de gak..hanya soklan basic2 tntg negara je..hehe
Pape pun doakan ok...sayang korang..hehe

...XOXOXOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

8 comments:

♥S@R@♥ said...

Tahniah n good luck!
Bukan senang nak dapat ni..

mAr@ZiEy said...

TQ SiS...

tu la..susah2 kter daftar..so susah gak dorg nak bgkan..hehe..

akan daku hargai dgn menghadirkan diri ke sesi temuduga itu..

doakan ok..

SyaNa said...

gud luck :)

mAr@ZiEy said...

TQ Syana..hehe

putrieysz said...

haha.
nt da dapat join government che' moon akan aja camne nak wat keje gov style ek!
=P

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tahniah kepada anda..
sumi pun dapat gak semlm..

jabatan buruh..

interview 6/8 nih

mAr@ZiEy said...

Che Moon..

Orait..ajar style elok ke style tak elok ni..hehe

Bg style elok dulu...tggu sethn dua bru leh ajr style tak elok..heheheh..

doakan tau..hehe

TQ Darling..hehe

mAr@ZiEy said...

Aisumi..

Tq Babe..hehe...

Marilah kter sesame terjah jabatan kerajaan...

Then kter ajr camner nak jd blogger tegar..hehehe..

Kter sesame doa tau..moga2 kter keje kat 1 building..heheh