03 July 2009

..Ronda Alamanda..~

Olaaaa....Jumaat adalah ari keje yg pendek masa yer..
So..cam biasa..pompuan kan..
Kebetulan bonus da dpt..heheheh..[waaaaa....langgar pantang tol..]
Yes...aku g jenjalan di Alamanda...

Aku pg ngan myBuddy...Yati..huhu
Sanggup tggu aku smpai aku kuar..thanks a lot beb..
So berderum la kami ke Alamanda..
Plan asal nak g usha kasut hantaran aku...heheh
Tp cam tak de yg berkenan...cancel...
So cari kasut keje plak...
Ade yg berkenan tp size lak takde...ces...[rmai tol org 1 size ngan aku..]
Plan nak cari kasut jenjalan...
Tp...takde color lain selain putih...cancel lg..

Aku rse mmg takde jodoh aku la nak bershopping ngan duit bonus..
So simpan la duit tu wat kwen...hehe
Jenjalan la kami ronda2..
GSC lak que pjg sgt2...so...tak jd nak beli tiket wayang..hehe

Then memenuhkan perut yg kosong ni kat Secret Recipe
Rmai yer manusia...
Biasa la shopping complex..penuh ngan kaum hawa..
Tak kurang hebat yer kaum adam ni ha...
Adakah mereka ponteng solat Jumaat..teeeeettt...[hanya diri mereka yg tau...hehe]

Makanan kami hanya biasa2 je..tp.....
Mmg sedap dan melazatkan..hehe

+ Brownies with Ice-Cream..Milkshake Chocolate..yummy +

+ Beef Spaghetti +

...XOXOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: