31 July 2009

...Sudah Bertukar..~

Blog ku sudah bertukar..
Gagah gak aku godek2 template yg ade..hehe
Aku godek lg coding yer bg tomey ckt..
Interface blog aku ni cam feminin ckt kan..color pun soft je..hehe

Adakah aku sudah bertukar jd feminin..
Aku idamkan 1 perwatakan yg feminin..caya tak??..heheh..[serius ok..]
Pompuan kan..selagi ade naluri pompuan..selagi tu berhati perasaan pompuan..hehe
Klu dulu..aku sejibik cam lelaki..
Da di kelilingi ngan lelaki je..terjebak la..huhu

Actually aku yer interface yg lme tu ade problem..
Klu user pkai Firefox ok..takde problem..
Tp bile user pkai IE..gerenti akan nmpk tnda X kat ats belah kanan..
Tu sebenarnya FEED yg aku delete...tp bile aku delete 1 coding tu..terus error..
So aku biarkan je coding image FEED..tu yg bertanda X..
Yang pelik yer..bile browse pkai IE je..Firefox tak nmpk..
Aku siap tnye bos aku lg..npe jd cmtu..
Dia ckp..tak sume yg same leh gune pd IE ngan Firefox..
Cam Portal yg aku wat..Firefox takleh browse ngan cantek..tp pkai IE..ok je..
Pening gak tau org2 programmer pk camner nak sesuai kan sume bnde..

So ni la interface terbaru aku..
Aku tak tau bpe lme leh bertahan..hehe..
Segatal2 aku yer otak ni..ade je bnde nak edit..tp tak berapa nak mnjadi..
Tu yg pk2..tukar je interface baru..hehe
Klu ade yg tak betul tu..harap maaf la yer..
Masih dlm proses pembaikan..tak siap sepenuhnya pun..

But..I like la interface blog ni..hehe
Walaupun agak tunggang langgang ckt..hehe

...XOXOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: