10 July 2009

...Terjawab Sudah..~

Tak habis2 kan..
Da 2 N3 aku citer psl samwan tu..hehe
Akhirnya kelmarin aku tau da kesudahan siasatan dalaman tu..
Aku doakan yg terbaik buat si X..

Aku tak sabar menanti kedatangan ahli baru..
Ade geng pasni..heheh
Kesian kan..aku keje takde geng..hehe
Takat geng borak2 tu ade la..ni geng keje..hehe
Seronok aku..

Tp sedih la..si X takde nnti...waaaa..
Tp takpe..tu sume utk masa depan si X..
Kengkawan opis..kter tgk la ek..sape yg hilang spe yg dtg pasni..
So bru lah kamu semua tau..spe si X tu...hehe

Bukan usir si X ke ape..
Tp tak lme lg..ade 2 org staff yg akan bercuti panjang sgt2..
So teruk la aku nnti...
Da la staff yg cuti panjang sgt2 tu merupakan org penting company ni..
Takde diorang..so kucar kacir la company...hehe
Nak harapkan aku..mintak ampun la..tak larat nak handle..[aku tak terer lg..]
Lps perbincangan tertutup..
Big bos amik keputusan camtu...so tu je yg terbaik utk company ni..
Harap jgn di salah tafsir lak ek..
Utk kebaikan anada2 semua ok...

...XOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: