03 August 2009

...Anjakan Baru...~

Penukaran venue kenduri kwen ku..huhu
Permintaan Papa Mama..
Dorg nak wat kat kampung..coz bg dorg kat kampung lg meriah dr kat bandar..
Yes..mmg pun..huhuhu..nak2 tang rewang..hehe
Samada kat Pontian or Batu Pahat..
Tak kesah la..jnji family aku tak susah time kenduri kwen aku..hehe
Oppss...da dekat da ni..[psst..tarikh takde lg ni..hahaha..]

*******************************************************************************

Tak lme lg Ramadhan menjelang..
Mesti ade yg dok sibuk tempah bju raya kan..
Aku??...cam biasa lah..time bulan pose nnti big bos belikan..haha
Tp thn ni ktorg yer tema color bju tak tau lg..
2 thn lps Biru..thn lps Ungu..thn ni cdg yer nak Peach..hehe..Putih pun ok..hehe
Sabar ok...puasa harus di utamakan dulu..hehe

Lupe nak gtau..Bie cuti selama sebulan time bulan pose ni
Dia berniaga kat Bazar Ramadhan..
For information..rezeki time bulan pose adalah berlipat kali ganda tau..
Thn lps adik Bie niaga dpt 5x ganda dr gaji 1 bulan dia..
Tu la hikmah yg ade time bulan Ramadhan..tp sesibuk mne pun dia..solat Tarawikh tetap wat..
Thn ni giliran Bie lak...byk mne rezeki dia..hanya tuhan je tau..

Pada sesape yg tinggal area Seri Kembangan or Serdang tu..
Singgah la kat Tmn Equine yer tapak pasar malam..
Ha..situ la tapak Bazar Ramadhan yer..hehe..[dekat ngan HQ Microcorp..hehe..]
Kak Yat..di wajibkan staff husband Kak Yat beli tau Roti John darling sy..hahah
Kenelah berniaga..cari duit nak kwen..walaupun org rmai sponsor..
Tak kan tak nak usaha sendiri..gler lemak jht la camtu..kan..hehe
Tp..rezeki bulan Ramadhan mmg melimpah ruah..tak caye da..heheh
Moga perniagaan Bie maju hendak yer..

Aku leh tlg time weekend jer..
Time weekdays bersama family..lgpun company tak ubah time balik..
Balik cam biasa..530 ptg..[menci!!!!!!...tak suke!!!!!!]
Company ku makin kejam hari demi hari..seksa batin staff..[matik aku klu bos tau..haha]
Ampun kan patik yer..tp HQ pun blik awal..npe company aku tak ubah time balik..
Kan kejam itu..hahah

Da mula merepak da aku ni..hehe
Ok2..mau wat keje..nnti aku ajar wat tutorial Auto Publish ok..

...XOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

2 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

bile kendurinye??
^_^ nnt update blog eyh..
hehe~

mAr@ZiEy said...

kenduri yer di cadangkan bln 12..
Tp bln 12 tu byk sgt agenda la..cam tak sure sblm ke slps bln 12..

Don't Worry babe..akan di jemput sume blogger setia ku..hehe